peki bu haber televizyonlara çıkmadı dimi ? halbuki kediyi öldüren çocuklar 1 ay boyunca tv deydi..aynı şekilde bu haberide tv de yayınlamak lazım,deşifre etmek lazım böyle şerefsizleri
Printable View
peki bu haber televizyonlara çıkmadı dimi ? halbuki kediyi öldüren çocuklar 1 ay boyunca tv deydi..aynı şekilde bu haberide tv de yayınlamak lazım,deşifre etmek lazım böyle şerefsizleri
bugün ekşide gördüm.
böyle oç lerde mevcut.
http://www.incisozluk.org/w/ekmek+siktim+%5Bcapsli%5D
artık yazmıyorum son post'u gördüm ya :mad:
bunlar insan olamaz..
bu nesil nasıl dejenere olmuş böyle? bunların anaları babaları yok mu? oğlum, kızım büyüğüne saygı, küçüğüne sevgi göstereceksin, doğayı hayvanları sevceksin, çevreyi kirletmeyeceksin.. bu eğitimleri vermiyorlar mı? saldım çayıra mevlam kayıra... ondan sonra itler kopuklar sokaklarda cirit atıyor.. bunları tek tek bularak gizlice öldürüp toplumu temizleyeceksin..
yuhhh ya insan evladı olamaz bu ş... ler bu insan dışı varlıklarla yaşamak ne kadar utandırıcı aynı havayı soluyoruz ne yazık :(
Ulan ne şerefsiz herifler varya .
serefsiz çok tehlikeli oldu artık ortalık
Ya oha ya yok artık...
Fotoları gördüm kanım dondu , küfür etsem ne değişecek bunu öldürsem ne değişecek ? Kendini ifade edemeyen hayvana hangi yürekle bunu yaptı tutuldum kaldım.
Mail attım bu arada.
bunu yapan hayvandır işte hatta hayvan bile değil android umarım yolda biyerde denk gelemem böyle birşeyle o kdar diyorum..nereye şikyet etmemiz ne yapmamız gerkiyor byulamadım sinirden..
bunu yapan hangi serefsizse birgün köpekte sana aynısını yapar inş.
Diyecek Söz bulamadım. ALLAH Belasını Versin. Bunu Yapan şerefsizi acı çektire çektire geberticeksin.