250 lirasını ondan ıste bari söle durumu senın yuzunden oldu de :D
Printable View
250 lirasını ondan ıste bari söle durumu senın yuzunden oldu de :D
akıllanmamıssın sen hala mesaj atarım dıyosun :D :D :D
bende avea sınırsız bis imi açmadığı için iki aylık 800 küsür lira fatura gönderdiğini öğrendiğimde yaşamıştım:D:D
yatakta uyumak üzereydim bi anda cin gibi oldum:D
direk otomatik ödeme talimatı iptali ve uzun çağrı merkezi görüşmeleri sonunda 4 ayda iptal ettirdim:D
bende sms maduruyum 470tl fatura soktular :)
fena kösmüş. bende datacellden film indirmiştim şirket bilgisayarından, 2 ay 600'ar lira fatura geldi :D
valla aynı olay gecen ay benim basıma da geldi benim bir önceki paketimde 300 dakika her yöne günde 1 msjdan sonra 100 msj bedavaydı baktım 300 dakika her yöne yetmio her ay 55-60 lira fatura geliodu 55 mi 59 liraya mı ne her yöne 500 dakikaya geçtim meğersem onda msj olayı öle deilmiş ilk ay 232 lira fatura geldi 172 lirası sms =))) ben faturayı ödedim saolsunlar aynı paketin smslisini cikadılar FULL paket diye onda da 500 dakika her yöne 500 sms aksam 9 sabah 9 turkcellilerle bedava bir de 500mb interneti gene 59 liraya veriyorlar ilk 4 ay sonra 69 lira oluyor. Önce bir güzel sokuolar sonra çikartılar paketi =)))) Artık devlet bu supriz faturalara el koydu otomatik olarak ayarlanacakmıs diye duydum limiti aştıgın takdirde otomatik olarak bir üst pakete geçireceklermiş galiba =))))
mantıksız olan zaten firmanın sizin için optimizasyon yapmaması yani ses etmeyelim girsin adamlara demek mantıksız. şimdi ben mevcut faturamın detayını ay içersinde göremiyorum maalesef. ama adamlar benim yaptığım harcamaya göre ayarlama çok rahat yapabilirler, birkaç kez bunu yaptılar başıma allahtan gelmedi böyle birşey ama geçen ay almadığım halde sms 300 paketi eklemişler faturama, güncel faturada görüp iptal ettirdim ve 1 ay daha iptal süresini bekleyerek o pakete para verdim.
turkcell sizin ödediğiniz o 300-500 liralarla zengin olmaz herhal, ama böyle yaparak abonelerini kaybedebilir.
bu arada benide kıllandırdınız :D
Fena fena çok fenaa..
Valla geçirdiler bi kere.. Artık ne yapsalar boş :D
Kıllanmakta fayda var.. Telefona sahip çıkmak gerekiyor artık..Aslında dediğiniz çok doğru..Tabiki benim 500 lirayla zengin olmayacaklar..Bunu almasalar fakirde olmayacaklar..
Ama bu sistemde görülebilen birşey..Baktın ben cozuttum..Ara bi de ''Cem kardeş bak girecek ay sonunda g.tüne..Dikkat et'' Böyle dese samimiyetten kudurtur adamı valla :D :D Herkesi tukcell'li yaparım.. :)
acilen vodafone a taşı numaranı. 59 liralık paketten al. 6 lirayada sms paketi al her ay 65 68 tl arası ücret öde.
benim daha hiç 65 tl yi geçmedi. bir kere 68 geldi o da yurt dışı aramışım 3 lira ordan girmiş.
sms paket dahil alınca kafan rahat olur dene bence.
forever vodafone. her yöne konuş konuş bitmiyor 59luk paket. tonlada sms hediyesi miss gibi :D
fatura gecikincede 5-10 defa mesaj atmadan kesmiyorlar.
zaten vodafone ve ev iş telefonlarına sınırsız. avea ve turkcell i ilede 1000 dk.
444lü numaralarında başına 0212 eklersen onlar bile ücretsiz.
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
en iyisini yaparsın. düşün 20 30 dk en az nerdeyse yurt dışı ile konuştum ona bile sadece 3 lira almışlar.
vodafone uluslar arasıda çok kârlı. ben hep sadece reklam derdim ama asıl reklam olan turkcell.
yok neymiş aradınmı tek tuşla hemen m.temsilcisine bağlanacakmışsın şuan reklamlarda ana yasa muhabbeti olan var ya?
yalan arkadaşlar kanmayın. ben aradım turkcell annem için. hani bilgi mesajı gelip rahatsız edip durmasınlar diye. 3 gündür arıyorum. ne tek tuşmuş ama :D 3 gündür o tuşla bağlanamadım a... :)
walla turkcell kullanıyorum kontülü ayda 30 lira bide artıyo :D 300 sms her yöne 10 000 msj turkcell e 2 saatte konuşma allah bereket wersin :)
benim hattımda 1 sms 1tl o yüzden hiç mesaj atmıyorum bu iştecell midir ne zıkkım gider göstermesek çekilicek iş değil :D