güzel soru brezilya malı markasını unuttum ama mad yada fk değildi
Printable View
güzel soru brezilya malı markasını unuttum ama mad yada fk değildi
ok foto varsa gorebılırmıyız?
ana bunlardan cok az geldı ulkemıze super bırnde oldugunda sewındım
185/65/14 lastikle önler iyi düşüyor ama arka havada
powerboxlu palio videosu var mı ?
yakuza kardesımızde vardı 7. level da stock 1.6 hl ye yakın yuruordu
alfa romeo turbo ve intercoolerlarının takılabildiğini duydunmu hiç
gerek varmı ege turboyla gorusup stage 2 turbo yapıp bar boost (basıncını )yukseltebılırsın 1.6bara kadar psıtonları dayanıklı dıye bılıorum downpipe ve 51 -60 mm arası duz boru yaptırabılırsın ve en onemlısı box yerıne guzel bır yazılımla 20-25 hp cıvarı fark alırsın mjtlerde
merhaba kardeşim samet yazmış bnm yerime ben sana daha detaylı anlatayım araclarımız aynı tabi bende jant 15 ve set ağırlığımda var dezavantaj olarak
aracım stock sekilde 69 hp 172 nm cıktı dyno üzerinde aracımda downpipe+son susturucuya kadar 55 mm ara borular var krom potsuz+isotta combat son susturucu var+dijital powerbox+simota kutuici filtre var dynoda 86.4 hp 225 nm tork aldım dynoda simota takılı değildi 16 HL yi kovalıyabiliyorum ortalama 2-3 boy geriden, punto evo 75 liğe bayağı bi boy farkım var, 1.4 accent 100 hp liğe 1.5 boy farkım var 0-180 km ye kadar, ortalama olarak 1.6 araçların cogunu zorlarım geçebilirim demiyorum geçtiğimde var geçemediğimde var daha detaylı bilgi istersen msn adresim yakuzaonur@hotmail.com
sorularıma gayet açık cevaplardı teşekkürler samet teşekkürler yakuza. ben aracı yapıp yapmama arasında kaldım. crxle uğrasmaktan palio hakkında hiç bilgim olmadı. bilenlerden neler yapabileceğini öğrenmek istedim.