R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Yazmak istemiyorum dünden beri , yazarak anlatıldığında yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor , aynı düşünceye sahip kişiler farklı algılanabiliyor.. Konunun özü şu , yiğit arabanın sahibi değil ne kadar kazalı aldık topladık gazlamak için motor yaptık desede arabayla bir alakası olduğunu sanmıyorum , bu iyi niyetli yaklaşımım yada her şeyi biliyordu yalan söyledi.. Srdralc ninde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum , sevdiği bir kardeşini korumaya çalışmış , zaten resimleri görünce şaşırdığını kendide belirtiyor , avatarında kırmızı bir 106 olan arkadaşda vardı , servis lerin olduğundan bahseden , arabayı zorla satmadıklarını paraya ihtiyaç duymadıklarını belirten , oda aynı şekilde yiğit e destek olmuş ama bu arkadaşların hiçbiri arabanın sahibi değil.Araç sahibi gereken açıklamayı yapar , araç sahibine sorıyım , araç sahibi typeR aldı gibi cümleler bu yada bu araba ile ilgili başka konularda var , arabanın sahibinin bu mevzulardan haberi bile olmıyabilir.. Ha bu arada bu arabanın motoruda bitikti , yani daha iyi yürüsün diye motor yapılmadı , yapılıyorken daha performanslı olacak şekilde yapılmıştır.. Selçuğa haksızlık yapmayın , adam kötü dedi , yöneticisi olduğu sitenin database inden fotoğrafları alıp burada yayınlaması banada çok doğru gelmiyor, sonuçta ciddi üye sayısına sahip iki farklı websitesi.. Ben Selçuğa 10 tane clio rs sordum hiçbirinde yanılmadı (bu araba dahil ) saolsun.. Shellkolik kızmış argo yapmış , uzaklaştırılmış , bence bu adamı zivanadan çıkartan Yiğit inde aynı cezayı alması gerek.. Bide şu açıdan bakın , 12.000tl ye VE , SS , ZY , WhiteRS (plakası aklıma gelmeyen düzgün RS sahipleri kızmasın :) )gibi arabalar zaten imkansız , biri çıkar 10.000tl verir proje arabası yapar.. Olayın özü araba pert ten çıkma ciddi kazalı az daha dişini sıksa hurda olacakmış , sorgulayan arkadaş cevabını aldı , bu bilgilerden sonra işine yararsa alır.. Araba sorgulanmış Selçukta bilgiyi vermiş , tarzı şekli zamanı çokta önemli değil.. Detaylara inip gider yapmaya kalp kırmaya gerek yok.. Bence konu amacına ulaştığından kilitlenmeli..