Drift drift drift...:):):):)
Printable View
Drift drift drift...:):):):)
Ozaman ilk mesajımda sölediğim gibi ama 4 çeker + içeriden ayarlanabilir elektronik Defransiyel ayarı Hem yan hem düz :D hahahhaha ...
Bütçe ile alakalalı bunlar arkadaşlar neyazıkki bizler şanslı insanlarız Tamamı elimizde bu değerler ....
Ama bi örnek benden çok sevdiğim arkadaşım Ahmetin aracı
hem arkadan itiş s14A hem roll da yürür hemde bukadar senedir bukadar ülkede gaz bastım görmedim böle bi adam :D
Tabi şöför faktörü +1000000 oda ahmet kardeşimin farkı .....
yan yan yan gitmem lazım Viraz görmem lazım ...
arabam arkadan iter olduundan dolayı kilidim olduundan dolayı rolling istesem bile drifte maruz kalıyorum pek istemesemde drift diyorum :) düz kalkmıyo bu araba
Drift yavaşlatır bizi düz gitmek iyidir...
06 Yan Yan Yan :):)
http://www.youtube.com/watch?v=DQLAL0yjo5U
drift zaman kaybettirmez izleyiniz görünüz :)
gitmek... kafa kaldıra kaldıra :)
imzam yeterince açıklıyıcı olacaktır sanırım
:D ae86 yı boşuna almadın sanırsam :D
bence rolling daha zevkli arabaların denenmesi bakımından, drifti ben tutmuyrm !
bence tam yan bi kere gidebildik ahmetdrift arkadaşımla tam anlamıyla o show güzelliğiyle ve kesinlikle drift diyorum kadran 140 km ye dayandığında sağlam bir 200sx le tam yan teme bikere çıkmanız rolling diyen bütün arkadaşlarımın fikrini değiştiriceğine eminim:):)
gucu olan duz bilegi olan yan derim!!!
valla hepsi güzel be :D + sarmak diyorum :D
Burdaki herkesin arkadan itiş bir otomobili olsaydı bu konu o zaman anlam kazanırdı.Drift yapmamış insan o işin keyfini bilemez haliyle.Çok uzak gelir o insana , gereksiz gelir.
roLLing=suLhi SERİNDERE(SS) ....