Arkadaşlar stıcker yaptıracağım 10cm e 10cm. Kaliteli yağmurda cıkmayacak kenarı köşesi kolay kalkmıyacak birsey olsun istiyorum.Maliyeti hiç önemli değil.Nerede yaptırabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim...![]()
Arkadaşlar stıcker yaptıracağım 10cm e 10cm. Kaliteli yağmurda cıkmayacak kenarı köşesi kolay kalkmıyacak birsey olsun istiyorum.Maliyeti hiç önemli değil.Nerede yaptırabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim...![]()
yani bende bişeyler yaptırmak istiyorum ama, bildiğim 2. kısım sanayide reklamcı var eski araçlarıma yaptırmıştım çok ekstrem değil ama uğraştırdın mı yapıyodu güzel şeyler. yağmurda falan çıkması kalkması filan olmamıştı hiç, ama dediğim gibi yaptırcağınız şeyi belirlemeniz lazım pc de, hani bide renkleri iç içe yapamıyo dolayısıyla sticker olmuyo bu tam. özel bişey yapan bi yerde yok sanırsam varsa süper olur...folyo üstüne desen baskı yapabilen bi yer...
Sakin güç...
Anadolu yakasında Soydan reklamcılık Çamlıca civarlarında tel : 0216 634 18 88
Genelde araç giydirme yapıyorlar fotoğraf baskıları falan her iş var yani süperler. Ersin görüşebilirsiniz askere gitmediyse eğer yoksa babası var
( numarayı benden aldığınızı kesinlikle sölemeyin bana sinir olurlar)
( reklam oldu ama görmezden gelirler sanırım )
Rica ederim umarım işine yarar
Maslakta 2.kısımdaki yere bende yaptırmıştım bişeyler güzeldi..Orayada uğrıcam.Yeşimcim cok sağol en azından arayıp konusurum..
benim sponsorlarımdan Plus Ajans ı onerebılırım. genc bır arkadasımızdır ve herturlu dıgıtal baskı ve stıcker ıslerınzde yardımcı olur. dıgıtal arac gıydırme ozel tasarım ve kendı yaratıcılıgını kullanma ozellıgı ıle her cesıt ıhtıyacınızı karsılar. yanına gıdıp beraber guzel seylerde cıkarabılırsınız. hazır denklemlerı sızden ısteyerek basmaz. kafası rahat vaktı boldur
plus ajans
CAN Bey...
(0216)4738030 - (0216)4735485
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)