ben çirkef bir insan oldugumdan bu konuyu açmassam ölürüm diye düşünerek hemen açmaya karar verdim, şimdi benım bu ticaretteki hatamı varsa söyleyin dostlar
konunun özü şudur: geçen perşembe günü yüklü mıktarda satılıklar olan bır konuda aracım için gerekli olan bır parcayı satıcı arkadaşla anlaşarak aldım, parasını satış yapıldıktan sonra 10 dakika içinde hesabına geçtim , satan arkadaş tamamdır para alındı malzemeyı bu aksam kargoluyoruz dedı, laakin ertesı gün oldu gelen gıden yok arkadasa tekrar pm atmak suretıyle malzemenın akıbetını sordum ve kardeşim malzemeler benım değil bır arkadasım adına satıyorum dedı ve tel numarasını verdı , malların asıl sahıbını aradım dedım kardeşim size ait olan şu malzemeyı aldım ne zaman yollarsınız ? arkadas bana abı bugun yogunum yarın aksam ancak yollayabılırım dedı ve tamam dedık olayı kapattık (günlerden cuma) cumartesı yollayacagını söylediği malın pazartesı bende olması gerekırken gelen gıden yıne olmadı ve butun aramalarıma karsın ne telefonunu açtı nede geri dönüş yaptı, bende mesaj cektım ve kardeşim malı yollamayacaksan söyle işimize bakalım yazdım, arkadaş geri mesaj çekerek kardeşim cenazem var ılgılenemedım ama yarın mutlaka yollayacagım dedı eeee insanız yaa doğru söylediğini düşünerek tamam kardeşim olur böyle şeyler deyıp yıne sıneye cektık , bugunde telefonla arıyor ve dıyor kı kardeşim malzeme aracın ustunde takılı ve oem parcasını bulamıyorum malzemeyı gönderemeyeceğim !!!!!
1: benım yolladıgım parayı sen 5 gün benı oyalayarak kullandın
2:satışı bu sıtede yapan arkadaşın sorumlulugundadır bu satış ve ben onu tanırım
3: böyle etik olmayan bir ticareti bu sitede yapan arkadaşın ismini verip vermemekte kararsızım ancak başkalarınında bu ınsandan malzeme alması halınde aynı sorunlarla karşılaşabılecegını düşünerek ismini veriyorum
malzemeyı satın aldıgım arkadaş BAR22 nickli arkadaştır