satılmayacak araçlardan var bizde..volvo s40 2.0 ov. ve renault 21 concorde..çokta son sahibi olmazsınız..örneğin volvo lara insanlar 17-19 arası istiyor ama ederi 15 tir :) concorde için istenen fiyatlarda 7-9 arası onunda ederi 5 bindir :)
Printable View
satılmayacak araçlardan var bizde..volvo s40 2.0 ov. ve renault 21 concorde..çokta son sahibi olmazsınız..örneğin volvo lara insanlar 17-19 arası istiyor ama ederi 15 tir :) concorde için istenen fiyatlarda 7-9 arası onunda ederi 5 bindir :)
kör atın kör alıcısı vardır..
Proton ve moskovic!!
bence proton gayette alınır satılır.Parça fiyat açısından ama diğeri için aynı şeyi söyliyemicem :)
ilk sayfadada bx e hangi kafayla taş atıdıysa onuda anlamadım :)
temprada yazılmış son sahibi olunur diye o kadar son sahibi oluncak araçlar varki tempranın piyasası onlarınkinin yanında vti piyasası kalır :D 3 tane aldık sattık param olsa temizi yıpranmamışını bulsam şayet gene alırım tereddütsüz,motor/model farketmeksizin.
her aracın mutlaka alıcısı çıkıyor işte ama ya hemen yada uzun süre sonra :D bence şans faktörü büyük etken bu işde.
Saab diyorum bende...alması güzel kullanması da belki ama satmaya gelince insan 3 günde vazgeçer ilanını kaldırır :)
lada samara tek kapı 15 günde satıldı hemde istedigim fiyata bende şasırdım her malın bi alıcısı vardır
2 tane 205 1.9 gti vardı ikiside kız gibiydi satılmadı, ikisini de per total ettim birini kazadan bir gün sonra, birini kaza yerinde sattım. hatta ikinci fena dağılmış olmasına rağmen alıp toplayan cocukla görüştüğümde, allah razı olsun abi ben bu kadar temiz başka ikiyüzbeş görmedim çok temiz bakmışsın teşekkür ederim demişti :D
Honda legend-renault velsatis-citroen c8-Mazda'nın son jipi-opel signum-vw phaeton
alana ikametgah ücreti satıcıdan :D
560 SEL den daha iddalı bi araç yoktur heralde bu konuda:D , gerçi hiç satmamak üzere aldık ve memnunum ama ilan versem kalır ,, yeltenmem bile:D Ki yeltenmedimde , acil bi durum oldu gittim kafadan ceratoyu verdim:D:D Anca neyin kafasında olduğu belirsiz , birbirine gaz veren bi baba oğul yada benzinlik sahibi , fantazi yaşamak isteyen bi abi gelir o alır alırsa:D
Benzin+LPG li 190 :D Her arayanın dizelmi demesinden sıkılmıştım birazda belirlenen fiyat ve hakettiği fiyat etkili bu olayda:)
traband :D
99 s40 1,8 otomatiği 12bine aldık,14buçuğa sattık değişeni bile yoktu.lastikleri bile 99 modeldi:Dilan cuma günü konuldu cumartesi gttik baktık,pazartesi aldık.4 günde satmış oldu adam
biz satarken 2 haftada gitti ilanı verince.hemde çanakkaleden kalkıp egeldi adam bakmak için.1500 lira kadarda masrafı vardı arabanın:D
renault 25 . toyota cressida , hastası haricine satamazsınız :) aslında tam projeliktir 1-2jz koyup makam drift yapılabilitesi yüksek bi alettir kendileri :D
japonyanın 90lı yıllardaki makam aracı ne de olsa kendileri :D çokta zevkli olur diye düşünüyorum, bi elde viski ağızda puro kemerler takılı arka koltukta kol dayama da açık şekilde yan yan viraj dönmek :D
200sx te satması son derece zor bir araba ben 5 günde sattım tamamen şans ve fiyatla ilgili bir olay
2 sene önce chrysler pt cruiser satmış adamım hemde 2.4 :D
burda yazılan bir çok arabanın sanırım kör alıcısı benim :) volvo 440 çok hoşuma gitti, omega düz vites olsun alırım citroenler zaten efsane gözümde koleksiyon için durabilir cressida ilerde cidden düşünüyorum bir aksilk olmazsa ya altima yada cressida alıp yapıcam, son sahibi olunucak arabalar petrol krizi sonucu üretilen çirkin 3.0 altı amerikanlar, ford scorpio, fiat croma, multipla,daihatsu applause gibi birşey,rus arabaları moskoviç vs. çin arabaları bu saatten sonrada almam dediğim araç işe pejonun bu 7 li modelleri haftaiçi bile nissanı kullanıyorum pejo yüzünden
Pt satildiysa, her arac satilir!!!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...Sq0y6s4r-jzyka
bole bı arabaya ıhtıyacı olan yokmu basımıza bela oldu:D
grand cherokee 5.2lt allah islah etsin diyorum sadece. O araba olmasaydi okul hayatim boyunca calismama gerek kalmazdi sanirim
grand cherokee 5.2lt maşşallah bu harbiden satılmaz düşmanına hediye edecen :D alacak karşılığı verecen yada borcun olacak haczeddireceksin.. yada pert :D ama satamazsın
altima, rover ın bilimum modelleri ,scorpio, omega aklıma gelen araçlar.
BU arada s40 ları çok beğeniyodum 2. eli niye böyle sıkıntılı anlam veremedim.
2004 model hyundai getz dizel eli yüzü düzgün bir otomobil 13.000 lraya 1-2 haftada satılırmı?
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...B18F6F0BA1.jpg
Al Elinde Kalsın :D
kazalı araçlar. :D
ilk sahibi olduğum 40bin kmdeki beyaz renk değişeni boyananı olmayan yetkili servis bakımlı hyundai elantra aracımı 8 ayda satmıştım şaka gibiydi :D
http://img192.imageshack.us/img192/4338/52990391.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...6UUyV6KXVQ&t=1
seslı guldum bu aracın ısmını duyunca:):)
FORD probe tr a gelmısmıydı onlarda baya sekıldı..
pertten dönme ve şaselerde sorun olmadıktan sonra onlarda alınır / satılır :)
98 yılında sıfır almıştı amcam 214si (tek kapı), 2001 de de 2 gün içerisinde sattı o zamanlar internette ilan yaygın vs değildi , aynen katılıyorum :)