5.9 olanlar var ;)
Printable View
200 sx istiyorum ama mesela korkularım bastırıyor benı de :)
http://img813.imageshack.us/img813/6415/img3258m.jpg
opel mantam fotoğraftaki.. lise sondayken almıştım babamlardan gizli senetle sepetle.. 2 ay sonra babam 306grif midir nedir o nalet arabayı alınca bunu yatırmaya başlamıştım hemen ozamanki mantık işte.. sonra vergi borçları birikti vs. 5 sene falan öylece durdu.. daha sonra bi arkadaşım aldı ama o da hurdaya vermek zorunda kaldı yazık oldu arabaya..
B7 Audi A4 2 tane vardı ilkinde satmak için aylarca çırpındım öyle denk geldi dedim
sonra diğerindede çırpınınca anladımki para mara etmiyor küllüm zarar ziyan..
Evladiyelik olmuyor ama çok zor satılıyor dikkatinize..
Alper abi Manta çok iyiymiş yaa:o
B6 A4 3.0 Sline 44.000'e satamıyoruz 2 senedir :D
çok iyiydi ya.. almadan önce bile yolda görünce heycanlanıyodum bu arabayı.. ben aldığımda bu tamponun yerine zamane modası fiber bişeyler yapılmıştı.. orjinalini çok aradık bulamadık.. sonra benden alan arkadaşım almanyadan getirtmişti ama ona da kısmet olmadı.. gelen parçalar hala beklemede ama, varsa kıyıda köşede manta alırız yani :)
Alper manta çok çok iyiymiş ya , 306 gelince mantayı köşeye atmanı eshefle kınadım:)
2003te aldım 2008de sattım.. 2003te yıldızdaydı araba sonra 1 sene sitelerde yattı.. 2005 te ivediğe taşıdık.. 2008 de tekrar çankaya yıldıza geri döndü :)
valla ben de kendimi kınıyorum abi.. hayırlısı olmuş ama yine alırız :D
zaten öyle, çok ama çok ilginç bir araç. şimdiki birçok aracın yeni yeni denediği sistemleri bünyesinde barındırıyor. o model araçta 6 fonksyondu sanırım yol bilgisayarı vardı düşünün :)
koltuklar arka koltukların 2+2 muhabbetinden ayrı olması, herşey farklı anlıcanız. deri koltuk 4 disk fren falanlar filanlar :)
06 bcd 71 di satılan araç tekrar ankaraya gitti, güzel araçtı kapı saclarının kalınlığı görülmeye değerdi...
arkadaşla geçerken aa forumda bunun resmi vardı dıyıp durdum önünde :) arka koltukların keyifli duruşunu görünce etrafında bi tur attım isparkçı abinin bakışları altında ufaktan bi inceledim içini. dışıda çok tok ve kendinden emin duruyo zaten dedıgınız gibi kapılar ben burdayım diyo resmen keşke turlama şansımız olsaydı :rolleyes:
benim kendimi bildiğim arabaları tanıdığım 93 94 ten tahmini 98e kadar keçiörende sokağımızdaki kahvenin sahibinde rengiyle şeritleriyle aynısı diyebileceğim bi manta vardı.Hatta spolierinde S.I.U yazıyodu ,abi ilk apaçilerdendi sanırsam:D Ama bisikletten araba merakına geçtiğim yıllar spor araç diyebileceğim gözümün gördüğü ilk arabaydı:D Plaka da çok tanıdık geldi belkide o araçtır.