ya hacı gel sana benım ıbm ı verıyım eskı cıp yaptıgım hatırlarsın sen 1990 model hedıye bendensın...
Printable View
ya hacı gel sana benım ıbm ı verıyım eskı cıp yaptıgım hatırlarsın sen 1990 model hedıye bendensın...
Sony Vaiom war Cook memnunum Sadece Isı problemi cıkarıyor bi bak inceden .. Ama Yeniden bilgisayar alsam ACer alırdım..
Arkadaş 2. acerini aldı,hepsinden de cok memnundu.ben ilk Acer'imi kullanıyorum,şu zamana kadar aldıgım laptoplar arasında en iyi 2. diyebilirim. Birinci sıraı Vaio'ya veriyorum.
ASUS K52JR-SX223R Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB 320GB 1GB HD5470 15.
az once 1199 a aldım medıamarkt tan
***** şirket kalabalık olduğu için çok fazla laptop değiştirmek zorunda kalıyoruz şantiyede tozda kalan o bu programlar ile yoğun kullanılanlar var ACER anında pert oluyor TOSHİBA bir süre dayanabiliyor ama ASUS aldık en son ve ölmek bilmedi parçalananlar bile var haladaha tam performans çalışıyor kesinlikle bundan sonra tercihim sadece ASUS
dün bu asus'u aldım güzel bir cihaz arıstırıorum halada özellıkleri felan efsane
normalde 4 gb ram +90 lıraya 8 gb ram yaptım gerisi zaten tartışılmaz..
bu modelii..bi kaç modeli var aynı seriden
VATAN COMPUTER - ASUS - N53SN CORE İ7 2630QM-2.0GHZ-4GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRWBR-2GB GT550M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
bn laptopa markaya fazla takılamanı öneririm servis ağına bak tabi ama vatandan alıcaksan fiyat/performans daha önemli bnce
valla 8 gb sını yaptık ılerleyen zamanlarda bakıcaz artık...
bendede toshiba Qosmio f50 10b modeli var işinize gelirse uygun fiyata vericem aklınızda olsun 2 sene oldu alalı çok eski değil Nvidia Geforce 9700m GTS ekran kartı (512 mb- 256bit)
oyun oynamıyorsanız en güzeli alın bi macbook formattı carttı curttu kurtulun .. hem pil süreleri de epey uzun .. dışarı çıktığımda sarjı ne zaman yanıma alsam gerek kalmadan eve dönüyorum .. windows kullanırken her ay bilemedin 2 ay da 1 format atardım .. onu geçtim makinelerin ısınma sorunları vs beni çıldırtmıştı .. mac'e geçtiğimden beri dert tasa yok .. öneririm ..
Mac - Sony - IBM- acer
başka bişi bakma desem yeridir...
asus falan uzak dur servısı tam bır bela! format atın dıyosn ana kart degıstı dıye yolluyolar, ana kart aynı ana kart.. bı ton problemle gene kucagında
hp desen söküp ben tamır edıyım desen sökmen yarım gününü alıyo.. böyle lanet bı laptop olamaz..
3 yıldır Acer 5920G kullanıyorum
3 yıldır desktop nıyetıyle kullanıyorm hıc kapatmadan.. altında fan sogutucu vs de yok.. maşallahı var :) 1 kere servıse gıtmedı.
Laptop işinde ASUS iyice çıtayı yükseltti.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Standlarda bi elini sür alete kurcala biraz,bazı kasaları sony kalitesinde..Bu arada sony'ninde kalitesiz modelleri düştü :) tabi ucuzlarda..
sadece kapağında yazan Vaio için fazladan para veriliyo ahım şahım bir ekstrasını göremiyorum nedense ben onun yerine zaten Onur söylemiş :D hp den uzak durmak şart beni delirtti senelerce huzuru acerda buldum :D
Dedikleriniz arasından tartışmasız DELL ...
Fiyat limitini artırabilirseniz windows sistemli en iyi bilgisyar olduğunu düşündüğüm Sony F13 serisi..
Windows şart değil derseniz tabikide apple
fiyat performans dayanıklı ve kalite olarak
Samsung öneririm şahsen..