suan HP dv7-4080us kullanıyorum i7 işlemcılı gayet memnunum hiçbir sorun cıkarmadı
Pavilion DV7-4080US HP DNYASI Fiyatlar Kampanyal Laptoplar En Ucuz Dizst Bilgisayar Modelleri Netbook Frsatlar Notebook Avantajlar
Printable View
suan HP dv7-4080us kullanıyorum i7 işlemcılı gayet memnunum hiçbir sorun cıkarmadı
Pavilion DV7-4080US HP DNYASI Fiyatlar Kampanyal Laptoplar En Ucuz Dizst Bilgisayar Modelleri Netbook Frsatlar Notebook Avantajlar
laptop konusunda bence vaio rahatlıkla 1.sırada, ondan sonra delli düşünebilirsin,
eğer uçuk birşey arıyorsan alienware veya monster olabilir,
dipnot: dell xps nokta olur :)
casper hakkında ne düşünürseniz düşünün ama acer hakkındaki düşüncelerinizi değiştirin derim.
Acer hyundai ye benziyor :).Bir sony bir asus gibi prestiji yoktur.Herkes ucuz olduğu için kalitesiz çabuk bozulabilen bir marka zanneder genelde , aksine sorunsuz ve fiyat/performans olarak en iyi markalardan biridir.
Onursümer kardeşim geçen sene bana bi packard bell satmıştı, sanırım tj75, çok memnunum i5 işlemci, ati 5650 ekran kartı.. 3 gb ram.. oyunlarda çok başarılı gerçekten.. fiyat olarakta uygun tavsiye ederim..
Bir bilgisayarcı tavsiyesi olarak bütçede sıkıntı yok ise DELL öneririm kalitesi ve özellikle garanti servisler çok çok iyi HP'de DELL kadar kaliteli yani secim yapmak biraz zor ama bütçe sınırlıysa o fiyata en yüksek performanslı laptop'u alıcam diyorsanız acer 1hafta önce acer aspire 5742g aldım i5 işlemci 2.80ghz turbo ile 3gb dd3 ram 500gb hdd nvidia 420m ekran kartı paylaşımlı 2gb paylaşımsız 1gb (bütün oyunları sorunsuz oynatıyor) led ekran felan fiyatıda 800TL idi ama bu fiyata bu özelliklere verebilmek için nerelerden tasarruf etmeye çalışmışlar düşünmeyin bile caps lock ışığı bile yok 15'6 İnç kıytırıkdan 1 adet mono hoperlör kasa plastik kalitesi berbat tabiki bu bütün acer modelleri için geçerli degildir sadece aspre 5742g için
Bütün laptop'ları kullanın en son vaio F serisi kullanın onu alıp gidin:D
öyle oluyor kullanınca çünkü:D