bence davalık birşey olmaz araba pert change değilki.. alırken baktırsaydı madem
Printable View
bence davalık birşey olmaz araba pert change değilki.. alırken baktırsaydı madem
aynısı arkadaşıma oldu yeni,,
accord sattı kayseriye adamlar geldi baktı 3 kişi
sadece 8.000 tl sel hasarı mevcut. kayıtlı zaten
fiyatta ona göre verildi anlaşıldı satış yapıldı
1 hafta sonra aradılar yok perde h.yastığı yok yok tavan boyalı vs.
bize 4.000 daha çıkarın hemen falan muhabbeti yaptılar
telde küfürler birilerini aratmalar gecenin bi yarısı..yok ben hacıhüsrevden akrep
bu cenazeyi çabuk kaldırın ortadan vs. tuhaf tuhaf cümleler
sonuç: bi numara olmadı galericiymiş adamlar, sattılar birine herhal..
pert aracı alan kişi mahkemeye verebiliyor bana kusurlu araç satıldı diye.. bizmde başımızda böyle bi iş var bi akrabam 307 aldı baktrmış falan ama tramerde çkmamış sanrm kasko olayına qirince çıkıyo neyin ne olduğu..
bişey çıkmaz adam geldiğinde; baksaydın kardeşş zorla satmadık deyip geçin :D ama tabi o adam içinde zor bi durum
İlanın da (ıspatlanacak bir şekilde) pert değildir yazıyorsa bir nebze ama diğer türlü hiçbir şey olmaz, bunun için noter satış sözleşmesinde ki imzalanan yerlere bakın
Dava açsada farketmez. Açsın ne olacak? Gidersin gösterseydi de alsaydı kardeşim, bu kadar basit. Ne yani ben bir aracın pert olduğunu bilip de alayım sonra dava açayım bende kazanayım, yok böyle bir dünya. Seninkinde de olmaz. Olamaz...
Dipnot; Eğer mahkeme de açılırsa takip ettirin yoksa hakim kendi kafasına göre karar verir.
.........................
yani bencede mahkeme dava vs tamamen kopartmak amaçlı bişeydir çok zor bişey değil telefonundan bir mesaj atsaymış baksaymış arabanın geçmişine ne hali varsa görsün..
bu pert işininde suyu çıktı arkadaş 2 airbag açıldı pert bu ne ya yazık valla ....şimdi birde yeni aracların çoğunda konsol airbag ları açılınca komple konsoldeğişio bi airbag yüzünden
Sifir arabalarda boya falan cikiyo bi hak idda edemiyosun,ikinci elde bisey olmaz iyce arastirip almasi gerekiyodu.hos bir durum degil kimse basina gelmesini istemez ama boyle seylerde ders oluyo insana.
Arkadaşlar herkese iyi günler.SONUÇLANAN PERT ARAÇ SATIŞI DAVASINI YAZMAK İÇİN GİRİŞ YAPTIM.
DAVA;27500 TL LİK HONDA CİVİC DAVASI.ARACI ALAN ŞAHIS KASKO YAPMAYA GİDİNCE PERT OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR.SATICIYA GERİ ALMAZSAN DAVA AÇARIM DİYOR SATICIDA BİLMEDİĞİNİ PARAYI KULLANDIĞINI BELİRTEREK VEREMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR.ÖNCESİNDE ARAÇ SERVİSE GÖTÜRÜLÜYOR.ARACIN 3 PARÇA BOYASI OLDUĞU SÖYLENİYOR VS.MAHKEMENİN SONUCU ARAÇTA BOYA VAR DİYE SATICIYA 1250 TL
CEZA KESİYOR HAKİM.ARACI ALAN ŞAHSA DA 1400 TL CEZA KESİYOR.HER İKİ TARAF DA TEMYİZE GİDİYOR VE YARGITAY KARARI ONUYOR.ANCAK SATICININ AVUKATI SONUÇ BÖLÜMÜN DE ARACIN BOYALI OLDUĞUNU VE EXPERTİZ RAPORUNU YAZMAYINCA BÖYLE BİR SONUÇ ÇIKIYOR.BU TİP DAVALAR DA MUTLAKA DAVANIZI TAKİP EDİN AVUKATINIZI YÖNLENDİRİN.SAKIN UNUTMAYIN Kİ KAYBEDEN AVUKAT ASLA YOKTUR.AVUKAT HER ŞEKİLDE SİZDEN PARASINI ALMAKTADIR.KAZANSA DA KAYBET SE DE.KEYBEDEN DAVACI YADA DAVALI VARDIR.HERKESE SORUNSUZ ALIŞVERİŞLER
parasını alır yanlıs bilgi vermeyın beyler hepsını alır bunu ankara sasmazda yapan bır cok kaportacının elınde patladı yenı yururluk cıkdı
arkaşlar yeni yürürlük çıkdı araştırmadan yazmayalım lutfen ben babama türkiyey geldiğimde e220 almış adama guwenmı sadece kaportaya boya kalınlıgına bakmıslar falan bu işler çok derin işler neler donuyo aklınız hayalınız alamaz ben geldığimde arabanın durusu hosuma gıtmedı arabayı sokmeye basladım ve araca *** giydirildiğini gördüm doşemeler tawan falan sokuk sekilde adama gittim adam bir kaportacı dedi ben parayı verdimde falanda filanda direk kaskocum aracılıgı ıle hemen dava açdım ve mahkeme benı haklı gorup sunu soyledıgı arabayı satan kısı bu durumu satarken alıcıya belırtmedı ıse bu satıcının sucudur dıyerek 86 bın tl ıade verdı artık eskısı gıbı degıl bu ısler sanayıde ne kadar pert araba satan olduysa hepsıne satılan arabalar gerı dondu ellerınde patladı cok seyler oldu
daha bır çok sey var bu durum kanunda soyle gecıyor egerkı araç budurumdan sonra 2 kez el degısdırmıs ıse en son alan ve satan sorumlu
ben kendı kaskocum ile konuşdum abi çok seyler dönüyo pert kaydı olan aracı pert kaydında kurtarmak bile mümkün dedi denedi olduğunuda gördük oyüzden bu durumlar çok karışık suan devlet sıkı tutuyor
herkes bişey olmaz diyor noter satışı var v.b
yanlış bilgi vermeyin.noter satışı atıyorum 2011 in 10.ayında yapılmış ama araç 2008 de pert olmuş veya onarım görmüş.alan arkadaş almadan önce aracı pert edemeyeceğine göre gayet tabi dava açabilir.yalan beyan ve sahtecilikten paşa paşa da öder merak etmeyin
ve sunuda soyleyim boyle bu haltlar her şase numarası girilen araçda çıkmaz arac sahibi olan kişi hasarı kendi cebinden karşılar hiçbir şekilde ortata tutanak yokdur aracı sanayide yaptirir sen dışardan bakarsın cıllop gibi ara kayıt sorgularsın hasar cıkmaz ama araba 75 milyarlık hasar almışdır bu başıma geldi araç alıp satan biriydim beyler artık çıkma parçalar satılıyo tüm olarak alıyosun takıyosunuz adam diyoki size abi kaze değişen boya yok yalanmı doğru ama parça değişdi oyuzden çok derin konular bunlar yanlış bilgi vermeyin
tramere kimse güvenmesin! benim de araç trafiğe çıkmadan kaza yapmış görünüyor :D böle saçmalık var mı ya
servisten sıfır passat aldı arkadaşım 2 parça boyalı çıkdı satarken arabayı toplamda 15 bın km bınmedıler babaı cıldırdı servise gitti adamlar ne dese beyenirsin abi aracı indiriken söför vurmuş ortalık karışdı tabı abi daha bilip yazamadığım çok sey var boşver başımız ağrımasın emin ol sok olursunuz yapılanları soylesem pert kaydı yokediliyor diyorum size daha ötesi varmı gözümün onunde yaptı kendi kaskocum denemek için oyuzden araba alırken 2 sey var ilki bildiğin arabayı alıcaksın ikincisi ise kesinlikle o 101 nokta falan hikaye arabayı çok iyi bir kaç ustaya götürüceksin