hepinize hayırlı olsun arkadaşlar:)
Printable View
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar:)
hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar..
hayırlı teskereler hakan bende askerde ankara jandarma bölge komutanı tümgeneralin şöförlüğünü yapmıştım, il jandarmaya falan giderdik rahat güzel yerler askerlik yok hizmet var e sende kısa dönem çavuş olacagına göre hizmet verenlerin başında yönlendiren olucan kısmetse...
Hadi hayirlisi hakan :)
vay hakanımm hayırlı olsun sonunda sende gıdıyorsun askeree senı bız bıraklaım camaroyla sonra gazlar donerız :D
sakası bır yana kardesım kısa donem cabuk bıter sonuc olarak 5 ay sana 1 sene gıbı gelır ama bıze cabuk gecer hayırlı teskereler kardesım ....
Hakan bitermi lo tam 5 ay off :)
Hayirli olsun guzel yer bencede twk sikintin cok selam vericegin bir yer olur orasi geliriz ziyaretine artik su gecer kanka yeterki gururunu ve cuzdanini kapida birak ;)
Herkeze hayırlı teskereler 339 lar gelinde biz 337 ler gidelm artık :) Kimse paniklemesin gayet iyi geçiyor şafak 36 :)
gölköy varmı gölköy:D
Adı ve Soyadı ALİ BEŞKAVAK
Baba Adı ADEM
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı P.Komando
Statüsü Yedek Subay
Branşı KOL.K.
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkez P. OKL. K.LIĞI
TUZLA İSTANBUL
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
BİRAZ ESKİTECEKLER SANIRIM BENİ:D
Acemilik balıkesir ustalık sakarya olucak anladığım kadarıyla.
Bakım okulu rahattır,yeni alay komutanından sonra biraz disiplin arttı ama genel olarak iyidir.Yemek sıkıntısı çekmezsin.25 Nisanda orda olucam büyük ihtimal,Aile iletişim merkezindeyim orda bulabilirsin beni,bizim çocuklara haber veririm istersen,kantin,hamam,alışveriş konusunda yardımcı olmaya çalışırlar :)
muştu seninde haberlerini bekliyoruz :D
erkin çok teşekkür ederim :D artık darala darala bir hal lıcam sanırım
çok teşekkür ederim telefonu kaydettim, artık elimi sabitlerim devamlı selam halinde dolaşırım :)
ben direk evden çıkarken kafamı bırakıcam :D
mertcan çok saol umarım orda kalırım :)
hayırlısı diyorum işte :) bakalım ne olucaz orda :D
tünay direk kaydettim telefonunu bir nefes kadar yanında olucam :D
eğitimler sıkı fıkı olsn kilo veriyim geliyim yeter :D:D çok saol bilal
aynen melii bir gidip gelelimde gerisi önemli değil
saol oğuz :D
Can direk gelirim vall akahhvaltıya :D çok saol abi telefonlarınız var zaten bende :)
elimi direk alnıma yapıştırmayı düşünüyrum :D çok saol mehmet :D
Hayırlı teskereler herkese :)
Herkese hayırlı teskereler, 5 ay bişe degil ortam güzel olursa su gibi geçer.