kusura bakma :) tüm tüvlerde aynımıdır peki?
Printable View
evet türkiyenin heryerinde bu aynıdır
çalışmıyorum trafik müşaviriyim ama orda çalışan personel kadar bilgi sahibiyim 2yıldır pazar günleri hariç ordan çıkmıyorum neyin ne olduğunu iyi biliyorum kısaca sorun yaşamak istemiyosan bikereye mahsus bazı seylere katlanarak2yıl rahat geze bilmek için arabanı yükselt egzosunu değiş öle gir işin bittikten sonrada eski haline sok arabayı bak keyfine :icon_tup:
bence ilk sefer ıvır zıvırları halletsin park filan gibi basit şeyleri. egzos varsa onu kesin halletsin. sonra muaneye girsin. olurda kalırsa nasılsa 1 şansı daha var dimi?
hemde 1 ay süresi olucak o süre içinde biraz gezer tozar o ara halleder aracını ikinciye kafa rahat geçer çünkü ikinci sefer sadece neyden kaldıysa ona bakacaklarını biliyor olarak gidecek.
amerikanlar filan. onlarıda halletmelisin. onlardan bile bırakıyorlar. bizim arkadaş kaldı 1 ay süre verdiler. inadına son gün gidecek halletti şimdi :D
mesela mercek yoksa xenondan da kitliyorlar artık.
mercek varsada otomatik ayar olucak elle ayarlanabilen farlardan olmicak v.s v.s
bir sürü sıkıntı çıkarabiliyorlar. basit olanları hallet git belki direk geçersin belkide kolay şeylerden bırakırlar ikinciye neyi halledip gideceğini bilerek gidersin problem kalmaz.
listeye neden kaldığını yazıyorlar. sadece onları hallediyorsun. 2nci gidişinde listedeki kusur harici bişeye bakmıyorlar ;)
emniyet kemerlerinin çalıştığını arka koltuk dahil mutlaka kontrol et gitmeden.
geçen muanede moda değildi. şimdi moda oldu hepsi ayıktı orjinal olmadığını. bu sene tamamı biliyor. bazılarının sadece dikkatini çekmeyebiliyor. ama hallet git. ne kadar az göze batan şey olursa o kadar az incelerler.
yani bakarsın direk geçireceği tutar. göze batan aracı çok inceliyorlar. ben bi girdim hayvan gibi inletince istasyonu, adamlar herşeyini inceledi.
bahane bulamayınca megane 2 de çift egzos ne arıyor jantlar niye 17?
bunlar 15 olması lazım diyerek bıraktılar. düşün güneşlikte kışın 18 yazın 17 jant tavsiye edilir diye ingilizce olarak kocaman yazıyor ama adam ingilizce bilmiyordu malesef servisten aracın orjinal olduğuna dair yazı aldım kaşelettim imzalattım öyle geçtim. :) rslerin bu çilesi var. clio rslerinde ruhsatını gözüne sokmadan aracın yarış aracı olduğuna spor olduğuna inanmıyorlar.
Ayrıca FA korna falan varsada söktür :)
tamam yaw daha fazla moralini bozmayalım adamın.
sen basit şeyleri yaptır gir direk korkmadan kalırsan neyden kaldığını bilerek 1 ay rahat gezicen o süre içinde halledebilicen sorunlarını. problemin olmayacak.
dediğimi yap basit şeyleri hallet gir kardeşim. orjinal farların duruyorsada tak. o avatarındaki gibi angellarla gidersen daha incelemeden herşeye kitlerler :)
dediğimi yap korkmadan git dostum
birde engelli araçların aparatlarının projesini istiyorlarmı?bilgisi olan varmı?