ahahah o zaman yarın öğlen gibi hatırlat bana telden veya faceten mesaj atarsın :)
Printable View
Ne demek ağabey. Yapı Kredi Bankasının yanında hemen, köşedeki yeni binanın alt katına açılıyor. Billboardlara falan reklam verdiler 14 Nisan,06:00'da açılıyor diye ama dikkattinden kaçtı sanırım. Umarım getirirler bi kaç tane açılış için millet bekliyor çünkü. Becikoğlu AVM'nin girişindeki Turkcell tanıdık, yarın unutmazsam senin için sorarım, yapabilecekleri bir şey varsa P.M. atarım ben sana.
iPhone5 çıkacak..Hatta geçen hafta gümrükte yakalamışlar yurda kaçak sokarken 5'leri daha tanıtımı yapılmadan(gazetede okudum) ama hâlâ piyasada 4 kıtlığı var..
cem bende var yarın gel alledelim
Abi varmış.Okulda filan bahsediyorlardı Abd'ye gidip gelenler.Resmi tanıtım yapılmamış ama çıkmış diyorlardı.Zaten resmi tanıtımı da hep Haziran'da yapıyorlar..
Nitekim gazetede de okudum öyle bir haberi.700.000 Euro değerindeymiş ele geçirilen telefonlar.
Neyse konuyu dağıtmayayım ben.:rolleyes:
"Futbol topu" 6 bin kaçak İphone çıktı - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk
Çinde üretilen diyor:)
Abiler sıkmışlardır sıkmamışlardır.Ben duyduğumu ve okuduğum bir haberi söyledim.
Sorun o değil.
Sorun bahsi geçen iPhone'lerin yeni modeli çıkacak olmasına rağmen iPhone4'ün hâlâ Türkiye'de istediğin anda bulunamaması.Operatörler kampanya yapıyorlar ama lafta.Almaya gidiyorsun;telefon yok ellerinde.:)
2 ay bekledim ki Zonguldak'a gelmesi durumunda ilk 3 kişi arasındaydım, daha fazla sabredemedim Blackberry kontratlı HTC aldım :D