Türkiye'de tatil fiyatlarına gidin Phuket'de tatil yapın. Vogue otelde 19 bin TL çekmişlerdi, okyanusa sıfır, 130m2 odada aynı süre boyunca 15 bin TL ye konakladım mesela. Uçak bileti de dahil.
Printable View
Türkiye'de tatil fiyatlarına gidin Phuket'de tatil yapın. Vogue otelde 19 bin TL çekmişlerdi, okyanusa sıfır, 130m2 odada aynı süre boyunca 15 bin TL ye konakladım mesela. Uçak bileti de dahil.
Ben otelde konaklamadan ziyade bir arkadaşımın tavsiyesiyle instagramda ''Villacim'' diye bir sayfayı takip ediyorum. ( www.villacim.com (@villacim) • Instagram photos and videos ) Bunlar kurumsal bir firma, öyle tek kişi şirket degil. Heryerde villaları var, fiyatlarda otellerle orantılı iyi. 5000tl'yede var 1500 2000tl'ye de. Bakalım eger izin süremden yana bir sıkıntı olmazsa burdan bir villa kiralicam
Bende Phuket'e gittim bu sene Mayıs'ta,
Yeme içme gidiş geliş turlar vs herşes 15k tuttu...
Cebimde kalan son 100TL'yide burada gümrükte harcadım :D
Gidecek olan arkadaşlara ufak tavsiyeleride bulunabilirim...
Bu arada hala aklıma yatacak tavsiye gelmedi,şu an gerçekten indirimde mi gözüküyor her yer yani uygun mu ?
Seyşellere gidebilirsin kardeşim. 8 saat süren direkt uçuş var Istanbul'dan. Vize istemiyor pasaport olması yeterli.
Thy ile uçak bileti gidiş dönüş kişi başı 1500 civarı oluyor genelde. Yılın 12 ayı gidilebilir Tropik ada olduğu için.
Biz Expedia üzerinden oteli ve uçak biletini bundle deal ile aldık. Denize sıfır resort otelde kahvaltı dahil konaklama, uçak bileti dahil 2 kişiye 5300 lira para ödedim.
29 Ağustosu 30 Ağustosa bağlayan gece uçağa bindik sabah 10:30 adaya indik. 4 Eylül dönüş uçağı akşam 21:00 da olduğundan saat 17:30 a kadar denizdeydik.
Uçak saatleri sebebiyle hiç gün kaybı yaşamıyorsun.
Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bloğu inceleyebilirsin.
Seyşeller | esrageziyor
Ramada resort lara ya gidin tavsiye ederim gayet guzel ve balayı konsepti olan otel
balayında sabit kalmak biraz sıkıyor insanı
ceşme 3 gün bodrum 3gün kabak 3gün yapmıştık
Side'yi tavsiye eder misiniz ? Eylül ayında ege tarafı mı mantıklı olur akdeniz mi
Fiyatlarini bilmiyorum off sezon ama eylul ayinda bodrum _ turgutreis swissotel de kalmistim asiri memnun kaldim tavsiye edebilirim :)
Kafa dinlemek isteyenler için özellikle ilk bahar veya sonbaharda düzce fenerbahçe topuk yaylası tesislerini tavsiye ederim. Ormanın ortasında gölün kıyısında sessiz sakin biyer. Oteldeki hizmette gayet başarılıydı fiyatlarda uygundu. Hatta standart göl manzaralı oda rezervasyonu yapmama rağmen bize otel boş olduğundan dublex göl manzaralı oda vermişlerdi aynı fiyata.
Voyage Torba | Etstur.com
Voyage Bodrum | Etstur.com
bu iki otelden birini ayarlayacağım gibi duruyor,ben eylül ayında ege'nin soğuk olan denizi daha soğuk olur diye düşünüyorum ama hatun'da akdeniz yöresinden yana değil ,aslında benim de akdeniz'e niyetim yok.
voyage oteller hakkında genelde güzel yorumlar var ,eylül ayı için tavsiye eder misiniz buraları ?
flood olacak ama ;
ben akdeniz sıcağını iyi biliyorum ,hatun da sıcağa çok gelemiyor akdeniz sıcağından tırsıyor.
https://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites
yoksa burası kafama yattı güzel yorumlar da var .
hatun illa bodrum diyor,orda da voyage otellerinden başka çok bir seçenek yok .. Genelde güzel yorumları var ama eski olduğu da söyleniyor.
Rubi Platinum Spa Resort & Suites
17 Eylül haftası 2 kişi yaklaşık 4000 TL
Ulaşımla beraber yaklaşık 5000 TL
Eylül turları henüz açılmamış ama haziran için
Bangkok - Pattaya turu 2 kişi ulaşım vb dahil 6800 TL
Yazık Türkiye'de ödenen paraya..
1 hafta aynı denize bak, aynı şezlongda yat, aynı yemeği ye
Sharm El Sheikh'e gidebilirsin Anıl. 10 numara yerdir. Uçak masrafları ucuz. Oteller neredeyse bedava. Maldivler kadar olmasada orayı aratmaz.
Yurtdışı tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama ileride kullanacağım bu tavsiyeleri inşallah.