vay anasınıya ne yerler varmış memlekette tek tek baktım hepsine harbiden boşa yaşamışız![]()
vay anasınıya ne yerler varmış memlekette tek tek baktım hepsine harbiden boşa yaşamışız![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
çok pahalı be kardeşim uygun olanı yokmu bunların bizde gidelim![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Topkapı & Kremlin palace ....
Adem & ewe hotel
bende bunlarda ısrarcıyım pişman olmazsın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Rixos Premium Belek tavsiye ederim. Balayı için odayı deniz manzaralı veriyorlar köşe büyük odalardan ve süper servis , yemekler muhteşem. Spa kesinlikle denenmesi gerek diye düşünüyorum.
Dipnot: Adam & Eve balayı için gittim bir gece kaldım Rixos premium hotele geçtim. Adam & Eve tavsiye etmem. Hizmet sıfır , yemekler kötüydü. Otel çok karanlık ve kasvetli..
devam edelimbu arada delphın deluxe keske fotodakı gıbı olsa full photoshop yanında sıra sıra oteller fln gecen senelerde bı alanya maceram olmustu bır daha tovbe...
Tünay eger pasaport vize işleri önemli degilse yurt dışını degerlendir derim..
Tayland'da bu paralara çok rahat tatil yapabilirsin.. Phuket güzel bir seçenek..
Eger ben kafa dinleyecem diyor isen, Cape Town tavsiye ederim.. Gerek okyanus gerek ortam 10 numara...
Daha yakınımızda Dubrovnik var ki, o da çok güzel bir alternatif olabilir.
Veya Avrupa'da Paris'i düşünebilirsin, yengemizin çok begenegine eminim..
Biraz araştırma ile güzel bi bütçe ayarlayıp bu alternatifleri bi bak bence.
Tango-1 never dies.
bende balayini buraya gitmistim.simdiden söyleyim denize sifir bir yer degil ama otel yemek hizmetler on numara.balayi çiftlerine özel hizmetleri de oluyor.
birde sizin istedeginiz tarihler tam ramazanin baslangici.yer bulma konusunda hem kolaylik hemde fiyati makul olur kanisindayim.
direk phuket derim. gerçekten ucuz fiyatlara gidilebilecek bi yer. istanbuldan direkt sefer ile bangkok'a oradan da 1.5 saatlik uçak yolculugu ile phukete geçebilirsin. hiç bir program yapmasan dahi otel açısından zengin bi yer. dogası denizi süper diyorlar, ben henüz gitmedim ama bangkok'u iyi bilirim.
Tango-1 never dies.
olum phuket te sakıncalı bi yermişşirketten bir büyüğümüz bildiğin kaçak et için gidiyo sürekli piyasa hacmi genişmiş alayı süt kuzusu diyorlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)