Turkiye GPX adını takım arkadaşları savaşı diye değiştircekler seneye :) Her sene takım arkadaşları diğer yarışlarda görülmemiş kadar biribine giriyorlar :)
Printable View
Turkiye GPX adını takım arkadaşları savaşı diye değiştircekler seneye :) Her sene takım arkadaşları diğer yarışlarda görülmemiş kadar biribine giriyorlar :)
okay karacan sayesinde almanca'yı bayağı söktüm sağolsun. at yarışı gibi anlatmasını geçtim mikrofona tükürmek de yeni bombası oldu.
Rosberg le Hamilton dip dibe gidiyorlar salak hala bi geçiş yaşanıcaksa ilk Massa ile Hamilton arasınbda olcak diyor lafı biter bitmez Hamilton Rosberg i geçti sustu kaldı evet Rosberg Hamilton u izliyor diyor bu kadar öküz bi anlatım olur tebrikler ....
evt gercekten anlatım berbat sesler igrenc baya bi boşlamıslar bu sene...
güntekin onay - rıdvan daha iyi sunarlar :) %100 formula1 :)
vay arkadassssssssss beee
cakal button cakalllll :D
Formula 1 in İlker Yasini kesinlike Okay Karacandır kendi gazına geliyo delimidir nedir :D
Berkan +1 :D İlker Yasin neyse . Okay Karacan da öyle . Sadece boş boş isimleri anırıyor aklı sıra heyecan yapıyor kendince ... bişi anlatma yok sadece anırma :)
abi KERS ve Hareketli kanat daha önce nerdeydi ya? :D
O Hareketli kanat otomatikmi yoksa direksiyondanmı kontrol?
Son 10 tur bide tüm pit stoplar bittikten sonra bide yağmur gelirse yarış tarihe geçer :)
Button Rosberg Massa kapışması feci spiker koptu zaten :D
yagmur vs yagmaz ise ilk 2 belli ztn redbullar. ben 3-4 u merak ediyorum suan...
telsiz konuşmalarını çeviremediklerinden duyamıyoruz diye ayak yapıyorlar. serhan hepsini duyup çeviriyordu ya :)
ses sistemiyle ilgili özürler geldi Lütfen AFFEDİN dedi eleman :)
bu arada alonso piskopata bagladı o nasıl bi gelis ve gecisti yahu :D
demedi demeyin istanbul yarısı sezona damgasını vuracak :)
habire reklam bu ne yaaaa canlı yarış var orda adamlar canlı yayını kesip reklam veriyor oofffff
alosonun gecısı istiklalde yururken bile yapılmaz insan işi değil :D
Alonso nun geçişi çok normal bi geçiş aslında :) Arka kanatı açtı + Kers i kullandı. Webber in Kersi de yok yavru ördek gibi savunmasızdı . Webber Petrov gibi viraj noktasını kaçırsaydı Schumacher e daldıgı gibi Alonso ya dalıcaktı