Hayırlı olsun hulk bir başka tat olarak kalacak bence türkiyede ,güzel güzel videolarını izlemekte bize nasip olsun maşallah kaza bela vermesin allah
Printable View
Hayırlı olsun hulk bir başka tat olarak kalacak bence türkiyede ,güzel güzel videolarını izlemekte bize nasip olsun maşallah kaza bela vermesin allah
oraya yazsana benim için hayatini ortaya koyan zehirlenmeyi göze alan kardeşime teşekkür ederim die....
kardeşim maşallah allah utandirmasin...
Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullanın inşallah beyler.
maşallah kazasız belasız abi
Allah kaza bela vermesin... abi aracını mümkün mertebe takip etmeye çalışıyorum daha doğrusu en fazla bu siteden Türkiyede bu işi hakkıyla yaptığın için özellikle teşekkür ederim sana... dertsiz tasasız ve zevkle binmeyi nasip etsin rabbim.
harikasınız..
bu degerleri yakalamak her babayigit aracın harcı deildir. mşllh. allah nazarlardan belalardan korusun..
sanada bu yakışır hilmi..
cok sukur, hulkun yeniden yollara cıkmasına inanın cok sevindim bu yaz gercekten zevkli gececek gibi, yakın zamanda ottoman vs hulk musabakasının videolarını bekliyorum insallah boyle bir deneme olur ve video kaydı yapılır diye temenni ediyorum :)
allah kaza bela vermesin keyifle gazlarsınız insallah.
maşallah hayırlı olsun 0.5 barda 394 hp gayet iyi
Maşallah çok güzel olmuş
maşallah miniksler dönüşünüz muhteşem olacak
Maşallah..Allah kazadan beladan saklasın..
Maşallah keyfini cıkartırsınız inş Allah esirgesin
maşşallah maşallah kazasız belasız bol gazlamalar
maşallah kazasız belasız
maşallah allah kazayı belayı uzak tutsun
Pek kuduruk olacak, videosuz denemesi olmasın mutlaka görelim her denemesini ..Maşallah
Maşallah...
Gercekten rakamlar cok guzel basilan basinca gore.
Bigun denk gelirsem gercekten binmek istedigim araclardan biri kesinlikle.
Masallah.