Selam..
Bana Geçmiş yıllara ait sıfır km. araç satış fiyatları lazım.Nasıl bulabilirim veya benzer bildiğiniz bir site var mı ??? biraz araştırdım ancak bulamadım maalesef. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Selam..
Bana Geçmiş yıllara ait sıfır km. araç satış fiyatları lazım.Nasıl bulabilirim veya benzer bildiğiniz bir site var mı ??? biraz araştırdım ancak bulamadım maalesef. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
1998 Yılı sıfır Km Honda Civic Vti 4milyar 500milyon'du![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
eski auto show dergilerinde ek olarak otomobil piyasa fiyat kitapçıkları vardı sıfır fiyatları ve tahmini ikinci el fiyat aralıkları olarak ama nerden bulursun bilemem netten araştırmanı tavsiye ederim ...
..::PASSATURBO1::..
Aynen buydu fiyatı
Bence eğer bu tar dergilere mail atarsan onların arşivlerinden fiyatları bulabilirsin bunun ışında bulman hayli zor.
Zira o yıllarda scanner sayısı oldukça azdı ve bu dökümanları scan edip nete kimsenin yüklediğini sanmıyorumo zamanlar imageshack yoktu çünkü
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
2000 model Rover 25 Fıstık yeşili en üst donanım >>> 11 Milyar
![]()
Hangi yıl hangi araç için fiyat bakıyosunuz?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
herhalde hepsini istiyor Ömer aga![]()
99 vti sıfır aldı arkadasım 55000 mark verdi ozman.mark kuru neydi hatırlamıom.99 impreza gt 2.0 300 milyon felan daha pahalıydı 4 ay sonrasına gün veriolardı onun için honda aldı cocuk![]()
subi & suzi
1998 senesinde 1993 model Lada Samara'yı 700 liraya satmıştık onu hatırlıyorum. 2002 senesinde 6bin km'de 1998 model Ford KA'yı 5500 liraya satmıştık.
96 senesinde, Tofaş Şahin S almıştım 538 milyona, Dogan SlX 670 milyondu, Tempra SX 900 civarı bişeydi
Tango-1 never dies.
Bizde 97 model CD Donanımlı vectra B'yi 5milyara almıştık. Önceki yıl yani 96da amcam yanlış hatırlamıyorsam ya 6.5 yada 7.5 milyara Honda Legend almıştı
Bende var ama 2003ten başlıyo. Daha eskiside vardı ama annem sağolsun taşınırken hepsini geri dönüşüme vermiş. Kadın çevreci kendini greenpeace'ten sanıyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)