Arkadaşlar geçen nisan ayı civarında kendi aracımla trafik kazası yaptım,yan yoldan önüme hatalı bir şekilde bakmayarak çıkan sivil ekip otosuna vurdum ve aracım buyuk hasar aldı bana göre %100 polisler suçluydu şansımada karşı tarafta trafik ekipleri varmış olayı gördüler daha sonrada mobeseden sivillerin suçlu olduğu belirlendi,aracımdaki hasarı karşı tarafın sigortası karşılıycak yalnız bu ya pert yada yaptırma kararı alıncak ama bu şirket öyle kötü bir şirketmiş ki ilgi sıfır aradan zaman geçti hala bana dönmediler ne ödeme nede bir teklif exper dosyayı göndermiş merkeze hala dönmediler en sonunda biz aradık normal numaradan ulaşamadık 444 lü bir numara çevirin diye bir mesaj geldi onu çevirdik anında karşımıza yetkili çıktı,durumu bildirdik aradan ne kadar zaman geçti piyasa araştırması yapılcak dendi ve halada beklıyoruz haber tekrardan aradıgımızda gene aynı seyı soyledıler ve obur hafta bızı arayın dedıler,megersem aradıgımız numara ücretliymiş normal numaradan yetkili cıkmıyor ücretli numaradan yetkılı nasıl olduysa cıkıverdi,neyse o gün bugündür haber bekliyorum ne arayan ne soran var lanet olsun dedim böyle sigortaya resmen mağdur etti beni,zaten araştırdım piyasadaki en kötü sigorta şirketlerindenmiş ankara sigorta,burdan da eğer sigorta işi olucak arkadaşlar varsa kesinlikle ankara sigortayı tercih etmeyin yazıklar olsun böyle şirkete ilgisizlik,bilgi verme olayı sıfır işleri ağırdan almaları ise cabası aramızda varsa bu şirkette çalışan arkadaslar yanlış anlamasını istemem benim muhtabım direk ana merkezdir,bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim teşekkürler..