User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara sigorta hakkında sitemim !!!

Murat Özcan
    Misafir

Thumbs down Ankara sigorta hakkında sitemim !!!

Arkadaşlar geçen nisan ayı civarında kendi aracımla trafik kazası yaptım,yan yoldan önüme hatalı bir şekilde bakmayarak çıkan sivil ekip otosuna vurdum ve aracım buyuk hasar aldı bana göre %100 polisler suçluydu şansımada karşı tarafta trafik ekipleri varmış olayı gördüler daha sonrada mobeseden sivillerin suçlu olduğu belirlendi,aracımdaki hasarı karşı tarafın sigortası karşılıycak yalnız bu ya pert yada yaptırma kararı alıncak ama bu şirket öyle kötü bir şirketmiş ki ilgi sıfır aradan zaman geçti hala bana dönmediler ne ödeme nede bir teklif exper dosyayı göndermiş merkeze hala dönmediler en sonunda biz aradık normal numaradan ulaşamadık 444 lü bir numara çevirin diye bir mesaj geldi onu çevirdik anında karşımıza yetkili çıktı,durumu bildirdik aradan ne kadar zaman geçti piyasa araştırması yapılcak dendi ve halada beklıyoruz haber tekrardan aradıgımızda gene aynı seyı soyledıler ve obur hafta bızı arayın dedıler,megersem aradıgımız numara ücretliymiş normal numaradan yetkili cıkmıyor ücretli numaradan yetkılı nasıl olduysa cıkıverdi,neyse o gün bugündür haber bekliyorum ne arayan ne soran var lanet olsun dedim böyle sigortaya resmen mağdur etti beni,zaten araştırdım piyasadaki en kötü sigorta şirketlerindenmiş ankara sigorta,burdan da eğer sigorta işi olucak arkadaşlar varsa kesinlikle ankara sigortayı tercih etmeyin yazıklar olsun böyle şirkete ilgisizlik,bilgi verme olayı sıfır işleri ağırdan almaları ise cabası aramızda varsa bu şirkette çalışan arkadaslar yanlış anlamasını istemem benim muhtabım direk ana merkezdir,bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim teşekkürler..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıgorta sırketlerının arasındakı en kotu sıgorta sirketı Ankara sigortadır
    ucuz yaptıgı ıcın genenllıkle her işlemde problem yasandıgını az cok bılıyorum
    gecmıs olsun

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Küçük sigorta şirketleri 6-7 ayda parayı verebiliyorlar anca. Hele bir de maddi hasar büyükse bekle babam bekle.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tam bu şirketi araştırıyordum..

Axa sigorta 4.800 tl
    Anadolu sigorta 4.000 tl
    Ankara sigorta 2.000tl

benim aracım için verilen fiyat teklifleri..Ankaraya yaptırcağıma kaskosuz binerim daha sağlıklı ozaman.

Geçmiş olsun Murat sürekli üşenme telefonla ara gün aşırı rahatsız et.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Axa sigorta 4.800 tl
    Anadolu sigorta 4.000 tl
    Ankara sigorta 2.000tl

benim aracım için verilen fiyat teklifleri..Ankaraya yaptırcağıma kaskosuz binerim daha sağlıklı ozaman.

Çok sıkıntılı bir firma Enes servisten bılıyorum
    en cok problem yaşanan sıgorta sirketı

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.com'dan telefonumu bulmuş bir tane acenta illada ankara sigortadan yapalım polis memurlarının sigortası çok güvenilir filan diye anlattı 1 saat hep tırı vırı demek uzak duralım.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım ankara sigortadan kaskolu. hep bu firmaya yaptırdım. hiç yanlışını görmedim. önceki aracımda hırsızlık yapıldı, anında ödendi. kuzenim pert etti hemen ödeme yaptılar. istanbul bölgesi çok ödeme yaptığı için gecikme olabilir.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim parayida gec yatirmisti ibneler arayin surekli ve sikayet var a yazin.bize eksik yatti oraya yazdim hemen yatirmislardi eksik kalani

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Sanırım serkan senin için aramıştı onada izah etmiştim. Belki vazgeçersin diye caydırma politikası olabilir.Her gün arayıp rahatsız etmen gerekiyor.Sen bıkmıycaksın onlar bıkacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun murat.İes'lemi yaptın kazayı..Üzüldüm..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz etin yağnisi misali..
    2 Sınıf Sigorta Acentelerinde yaptırdığınız her sigortada sorun yaşayabilirsiniz.
    3 kuruş fazla verin kafanız raat olsun.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Axa sigorta 4.800 tl
    Anadolu sigorta 4.000 tl
    Ankara sigorta 2.000tl

Fiyatlar uçmuş. Ankara'da çok fiyat farkı var. Bence yaptırılabilinir. Batıcak firma değil. Ufak tefek hasarlarda sorun olabilir ama Total Pert olayında elleri mahkum ödeyecekler.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara Sigorta iyi bir şirkettir.Geçen aylarda şirket olarak küçülmeye girdikleri için Bölge Müdürlüklerini kapatarak Genel Müdürlükten işlemleri devam ettiriyorlardı.Muhtemelen sizin hasarınız da o döneme denk gelmiştir ,aksaklıklar yaşanmıştır.

Ankara Sigorta özünde iyi bir firmadır her firmanın aksattığı dosyalar var dosyanızla ilgilenirseniz bir an önce çözüme ulaşırsınız Oğuz un yazdığı gibi her gün arayarak tabir i caizse taciz edin kısa sürede sonuçlanacaktır

Murat Özcan
    Misafir
    Sıgorta sırketlerının arasındakı en kotu sıgorta sirketı Ankara sigortadır
    ucuz yaptıgı ıcın genenllıkle her işlemde problem yasandıgını az cok bılıyorum
    gecmıs olsun
    Evet öyleymiş eskiden ismini bile bilmiyordum şimdi dilimden hep olumsuz şekilde çıkıyor

Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük sigorta şirketleri 6-7 ayda parayı verebiliyorlar anca. Hele bir de maddi hasar büyükse bekle babam bekle.
    artık yani ne zaman vericekler paramı bilmiyorum lanet olsun onlara

Axa sigorta 4.800 tl
    Anadolu sigorta 4.000 tl
    Ankara sigorta 2.000tl

aman enezim sakın bunlara yaptırma durmadan arıyoruz ama ozel numaraları var hep yazıyor bize işi o...pluga dökmüşler artık müşteri memnuniyeti sıfır

doğrudur tabiki sıkıntı çok büyük

Sahibinden.com'dan telefonumu bulmuş bir tane acenta illada ankara sigortadan yapalım polis memurlarının sigortası çok güvenilir filan diye anlattı 1 saat hep tırı vırı demek uzak duralım.
    başlarım polis memurlarının sigortasına,lanet olsun onlara nerden cıktılar yan yoldan karsıma aracımda gıttı magdurda oldum,ucuz diye bızım burdakı polıslerde bu sıgortaya yaptrmıslar işlemlerini şimdi beklıyorum hala

Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracım ankara sigortadan kaskolu. hep bu firmaya yaptırdım. hiç yanlışını görmedim. önceki aracımda hırsızlık yapıldı, anında ödendi. kuzenim pert etti hemen ödeme yaptılar. istanbul bölgesi çok ödeme yaptığı için gecikme olabilir.
    demekki arada nadirde olsa müşterisini memnun edebiliyorlar ama ben kime sorduysam özellikle kaportacılar sanayideki ustalar aman diyor uzak dur bizi yıllarca bıktırdı

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim parayida gec yatirmisti ibneler arayin surekli ve sikayet var a yazin.bize eksik yatti oraya yazdim hemen yatirmislardi eksik kalani
    neler neler yazıyorum görmelisin

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Sanırım serkan senin için aramıştı onada izah etmiştim. Belki vazgeçersin diye caydırma politikası olabilir.Her gün arayıp rahatsız etmen gerekiyor.Sen bıkmıycaksın onlar bıkacak.
    evet serkan arıycam demişti ama sizin oldugunuzu bilmiyordum durumu en iyi serkanda bilir,aynen dediklerinizi söyledi bana durmadan aramaya çalışıyoruz bakalım nasıl olcak

Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun murat.İes'lemi yaptın kazayı..Üzüldüm..
    sorma armagan ies le yaptık gitti arabam,o sanayide dururken gittim yeni bir tane aldım aynısından birebir ikizi

Alıntı BosphorusBoys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ucuz etin yağnisi misali..
    2 Sınıf Sigorta Acentelerinde yaptırdığınız her sigortada sorun yaşayabilirsiniz.
    3 kuruş fazla verin kafanız raat olsun.
    aynen arkadaşlar sakın bunlara yaptrmayın işlemlerinizi yazıklar olsun ya benim önceki aracımda axa oyaktı 2 gün içinde kararı alıp direk sonuca ulaşmıştık bunlar nasıl bırsey çözemedim

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar uçmuş. Ankara'da çok fiyat farkı var. Bence yaptırılabilinir. Batıcak firma değil. Ufak tefek hasarlarda sorun olabilir ama Total Pert olayında elleri mahkum ödeyecekler.

ben hiç sevmedim tavsiyede kesinlikle etmem ama isteyende yaptırabilir tabiki.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aramaya devam murat... uyuz olup gelip bakıcaklar başka türlü rica ile olmayacak gibi senin işin.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı pnrkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara Sigorta iyi bir şirkettir.Geçen aylarda şirket olarak küçülmeye girdikleri için Bölge Müdürlüklerini kapatarak Genel Müdürlükten işlemleri devam ettiriyorlardı.Muhtemelen sizin hasarınız da o döneme denk gelmiştir ,aksaklıklar yaşanmıştır.

Ankara Sigorta özünde iyi bir firmadır her firmanın aksattığı dosyalar var dosyanızla ilgilenirseniz bir an önce çözüme ulaşırsınız Oğuz un yazdığı gibi her gün arayarak tabir i caizse taciz edin kısa sürede sonuçlanacaktır
    orasını bilmiyorumda gözümde çok kötü bir not aldı zaten artık uzak dururum,orda verilen şirketin numarasından kimse çıkmıyor ama 444 lü başka bir ücretli numaraya yönlendirildiği zaman nasıl oluyorda birileri çıkıyor anlamadım yani bunlar işi o...puluğa vurmuslar artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dosya numarasını pm lermisin

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramaya devam murat... uyuz olup gelip bakıcaklar başka türlü rica ile olmayacak gibi senin işin.
    ya aga sorma valla ya böyle adilik şerefsizlik olmaz beni çok zor durumda bıraktılar kimseye araçla ilgili net konusamıyorum başta sen, biliyorsun zaten :S

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı pnrkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dosya numarasını pm lermisin
    tabiki şimdi atıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)