Hatta toluen kullanabilmek için benzin istasyonu sahiplerinin boya şirketleri olduğunu duymuştum.
Printable View
Adam gibi benzine ethanol karıştırılması gerekirken, bu bile yapılmıyor.
GAP projesi ne için yapıldı biliyor musunuz? Ethanol için mısır yetiştirip, ülkenin dışa bağımlılığını azaltmak. Ne oldu GAP projesine? Son 8-9 yıldır adını duydunuz mu?
Ethanol'un stoichometric değeri farklı olduğu için arabaların fazla yakması normal. Toluene'dede öyle.
Petrol şirketleri full gibi ucuz benzin satan yerlerden rahasız bence dedikodu çıkartıp insanları ucuz satan yerlerden uzaklaştırmaya çalışıyorlar
Olabilir ama burda şahitleri var onlardamı yancı ??
Ucuz olduğu için binlerce araç sıraya girip benzin aldı bu kadar büyük bir riski kim göze alabilir,arkadaşlar ucuz olduğu için biraz fazla basmış olabilir:)
bizaten yakıt karışımı yapıyoruz performans alabilmek için işime gelir :D methanol :D haha cool cool takılırız
depoya 2 damla yeni rakı +20 hp güç :hahaha:
depoya kolonyalı benzin yarım kutuda akrilik tiner ohhhh
Dizel olarakta Direk Kızartma yağı :D
o değil de 2 tam depo FULL kullandım.. benzin ibresi çok yavaş düşüyor artık.. menzil arttı, performansta da hiç değişme olmadı.. avans sesi falan hiç bişey yok.. haftada yaptığım km de bellidir, girdiğim trafiğin yoğunluğu da.. önceden cumadan cumaya benzin alırken şimdi 10-11 güne çıktı.. çok çok memnun kaldım.. libadiye FULL den aldım.. bilginiz olsun..
ha bir de bir kaç güne diesel e zam geliyor.. kesin olmamakla birlikte 8 kuruş civarı.. tam gününü şimdilik bilemiyorum..
dünya petrol fiyatlarındaki düşüş de muhtemelen yansıtılmayacak..
Zaten 3 litre yakıyor ne kolonyası. Koyacaksan turbo takıp methanol falan bas. :)
Kolonya koysunlar. İyi olur. Patates kızartması gibi kokmaz hiç değilse.. Geçen bi servis otobüsünün az birşey dumanını koklamak zorunda kaldım, adam akşam evde yediği balığın yağını kullanmıştı resmen. Çipuramıydı levrekmiydi ona karar veremedim sadece.. :)
Kolonya koysunlar ya. Temiz kokar benzin. Hoş ben benzinin normal kokusunuda seviyorum, benzin olsun yeter, içerim bile. :D
Benzin 4.41 olmuş... Giren çıkanın bize haddi hesabı yok...
vay 115 oktan benzin he :p
taa seneler evvel kurtlar vadisinde değinmişlerdi değişen hiç bi şey olmamış demek ki.
ya en kötüsü de en pahalısını kullanıyoruz insan kalite arıyor boru dünyanın en pahalısı =)
Yorumsuz :D