Hadi hayırlı olsun :D
Ordanda şöyle bi Gölcük taraflarına gelsen 10 numara olur :)
Hatta geçerken İzmitten rica edersin basarlar seni biraz yere yakın yaparsın askerliği :D
Printable View
Hadi hayırlı olsun :D
Ordanda şöyle bi Gölcük taraflarına gelsen 10 numara olur :)
Hatta geçerken İzmitten rica edersin basarlar seni biraz yere yakın yaparsın askerliği :D
Pim cek bomba at pim cek bomba at aferin sagol aferin sagol aferin boluk sagol sagol sagol iyi aliss :)
Hayirli olsun abicim kibrisada gidebilirsin :)
Denizliye gel muştu abi :D
Ne şanslı adamsın ya :D
Şimdiden hayırlı tezkereler :D
Bitmez kankaaaaaa :D
Hayırlı teskelereler dadlım :) yardırarak git yardırarak gel inşallah :)
Kolay gelsin adaş :)
çok büyük bir yer ilk girişte 11 tane binadan geçiyorsun :D her birinde kontrol ediliyorsun yoğunluğa göre ben öğlen 2 de girmiştim gece 1 de bitti bütün işlemlerim bol bol yürürsünüz sürünmek için çok büyük toprak bir arazi var sonra kuru esen sıcak rüzgardan bol bol kulaklarınız yara olur :D
Bu arada ben şubat ayında gitmiştim 1 tertip 2tertip gelenler ve 3tertip gelenler çok sıcak tişörtleri yıkıyorduk hemen üstümüzde kururdu diye söylerlerdi :D
Ama denizcilik güzeldir ;)
Sanslisin, sahane yere dustun :) insallah sonrasi da rahat olur.
uzun donem, kisa donem?
Amma ballısın la denizci olmuşun hayırlı tezkereler tosunum :D
Hayırlı tezkereler.
Acemi eğitimi kısa diye biliyorum ben.Usta birliği istanbula bile düşebilir :D
Sıkıntı sorun problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.Marmaris,Ankara,İzmir'e düşersen haberim olsun ;)
hadi hayırlısı Allah yüzüne gülerde bu taraflara düzersin inşallah :) hayırlı teskereler abicim
askerdeki 75inci günüm,kıbrıstayım şu an :)
kuzenim yaptı orda acemiliğini benimle aynı tertip 91/1 olarak,telefonda çok ağlıyordu çok,ben burdur eğitim alayında çok rahattım.. inşallah rahat edersin.. hayırlı teskereler :)
hayırlı tezkereler allah yardımcin olsun :)
Ula sen yüzme biliyomusun :D
Hayırlı teskereler abi :)
vay arkadaş senide denizci yaptılar yaaaaa eyvahh eyvahhhhh :D:D:D
hayırlısı olsun canem sağlıkla git ve gel :) hayırlı teskerelerin olur inşallah :D