mmustu kanka kım karsılıcak senı ordan ?
adana ıskenderun arası 120 km :D
Printable View
mmustu kanka kım karsılıcak senı ordan ?
adana ıskenderun arası 120 km :D
kanka kimseyi rahatsız etmeye gerek yok inerim uçaktan müsait olan arkadaş gelir yanıma :) bizim şirketin ofiside var onlara uğrayacam zaten kalırım bi otelde yaw sorun mu :)
panpa ne zaman gidiyorsun ?
abim,tekrardan hayırlı teskereler,hayırlı yolculuklar.
aLLah koLaylık versin ağabeyLik yaparsın artık..
İskenderun güzeL.. sahiLi-çarşısı-primemall'u idare eder..
fazLasıyLa sıcak ve yarıkkaya rüzgarLarınada aLışırsın artık..
hayırLı teskere diyorum..
abıcım hayırlı ugurlu olsun. kolay gecer ınsallah
askerlik bu göz açıp kapayıncaya kadar biter ama bir sorun var 31 yaşındasın abi 20 yaşında birisi gelecek sana ot yolduracak sende yolacaksın hele devrecilik varsa bulaşık yıkatacak yıkayacaksın tuvalet temizletecek temizleyeceksin :( Askerlik değilde insana bu yaşta yaptırılacak olanlar gerçekten koyar :)
sıkıntıya gerenk yok her gecen dakka safaktan gidiioo..
Kanka basımda kavak yelleri o yüzden pek ilgilenemedim senle.
Yarın haberleselim görüselim öpüyorum :D
Of birlige ilk teslim oldugum gün aklıma geldi, su bile vermemislerdi tuvalete gitmek bile izinleydi, 1 ranzada 3 keko yatmıstık. :D
Hayırlı yolculuklar , hayırlı teskereler herşeyin hayırlısıı olsun :) bende salı gece cıkıyorum 12de yola çanakkaleye çarşamba gunude teslım olucam..
bugün akşam 9-10 gibi mugen hondalarla bir grup geçti fatihten tanıyan eden var mı :) arkadaş toretto askere mi gidior dedi :D
havaalanında iner inemez kapıdan çık yada bilgiişlem nerede de beni gösterirler:D numaramı gönderdim sana abi.ulaşailirsin bana.teleofn yoksa üzerinde. saat kaç uçağına bineceksin bana pm at. burda karşılarım ben seni
Mustu kankam allah yolunu acık etsın ınsallah. ...
bu arada kadıköye asker çarşısına gittim bişiler aldım falan :D
şafak sayan saat aldım :D benim şafak şimdi sülüsü aldığım günden itibaren mi düşüyo nan :D pazartesi günü aldım sülüsü :D
muştum hayırlı teskereler şimdiden allaha emanet ol