kanka acemilik kaç gün bilmiyomki 75 falan sanırım :D
arayacam best panpamı :D
hahaha adilik yapma nan :D
dimi yaa izmir marmarik gökçeada falan :D
arıyorum hemen :D
gülüm uzun dönem :D
Printable View
kanka acemilik kaç gün bilmiyomki 75 falan sanırım :D
arayacam best panpamı :D
hahaha adilik yapma nan :D
dimi yaa izmir marmarik gökçeada falan :D
arıyorum hemen :D
gülüm uzun dönem :D
wolrat Barış komutanın oldu desene gözün aydın :D
2de alttan bastırır senı artık muştu :D
muştum sahil tarafı en son 2000 yılında :d harika idi ilk indigimde anamm izmire geldim dedim gzl bir genelevi var:D sahilde bira içebiliyorsun, kimi yerlerde denize giriliyor:)
askerligi söylemiyorum igrenç gittigin yer bayaa byk 1 hafta bot bölügünde kaldım orda
İçini kararmak gibi olmasın ama şu geçenlerde üst otobandan hainlerin saldığı yaptığı yer olmasın. Onun yan birliği olan karacı birlikteki kardeşimizi ziyarete giderken gördüm. Yeri güzel arkasında büyük bir dağ ve çok yüksekten bir otoban geçiyor. Ama hep güzel yerlere gönderiyormuş. Hayırlı tezkereler.
eyvallah kankacım sağolasın :)
sağolasın abim :D
kısmet artık yaa bakalım :D
hacı çok bilmiyorum yaa :D
kanka direk aklıma sen geldin hee :D manisa olaydı iyi olurdu 22si yarışlar vardı :D
hayirli tezkereler 4 arkadaşım orada acemilik yaptı kısa dönem.. acemilik biraz sıkıntılıydı, o zamanlar yazdı hamamda tadilatta oldugundan cok sıkıntı çekmişlerdi... şimdiye yapılmıştır tabi.. birinin mesleği makina zabitiydi, gemide askerlik yaptı, diğeri iskenderunda kaldı haberci oldu, bir başkası ereğlide usta birliğine düştü revirciydi sürekli ankara istanbul geziyordu refakat için, sonuncusu da gölcüğe çıktı her haftasonu evci istanbuldaydı... bot falan derdi olmadığından yazın çok büyük şans denizci olmak... denilenin aksine malesef istanbula düşmeniz imkansız, ikametgah yerine askerliği düşenleri anında bir yazı ile başka yere yolluyorlar, ben askerliğimi ankara edok ta yazıcı ve bölük çavuşu olarak yaptım, bu tur kural ve kanunları iyi bilen bir bölük astsubayımız vardı, ankara ikametgahlı bir eri yazı ile bir hafta içerisinde van a gondermek zorunda kaldık...
hayırlı tezkereler şimdiden, umarım 460 gun cabuk geçer...
Kuzen sorma fena estiriyormuş Barış bi binbaşı ile muhabbet de konusu geçmişti :)
cidden barış oradamı :D
ulen zamanında baya laf ettiydik adama kucağa oturttu desene :D
benm acami birligim orasıydı allah yardım etsin muştu :(
hayırlı teskerelere :)
abi. diyarbakır'a düşmeni isterdim :D ne kıyak olurdu bee :D
hayırlı tezkereler
hayirlisi olsn kanka güle güle git güle güle gel :D
ben beraber gideriz diye düşünüyordum abicim ama :D hadi hayırlı teskereler :D