Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
abi valla kilodan verdiler havayı :D
bugün hastaneye gittim boğazlar ciğerler pert olmuş ve hala zıçamadım 15 gün oldu :hehe:
Printable View
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
abi valla kilodan verdiler havayı :D
bugün hastaneye gittim boğazlar ciğerler pert olmuş ve hala zıçamadım 15 gün oldu :hehe:
olm bi bardak saf zeytin yağı iç :D
zıçamamak askerliğin adetidir :D ilk 15 gün normal :D
ya normal olmasına normalde abi ne kadar sürecek bu her boku denedim :D ilk kurşun çıkmıyo bi türlü :D
kanka gecmiş olsun daha da kötülerinden korusun iyi halin kanka:)
barnakla belki işe yarar :D
mmustu kanka musul hapı verıyım kendıne gelırısn :D
kanka son çare o zaten :D
La tıkanma diye salgam falan içirdik Adana'da o kadar salgam zicamamanin tek ilacidir :)
muştu şafak 97 :D banka hesabı açmaya köye gönderdiler internete attım kendimi :D
muştu kesin ve net çözümü veriyorum.,
tirbuşon ;)
beende olmadı bu cıkaramama muhabbeti ama timin yarısı boyleydi ilk acemi birliğinde ve tamamen psikolojik.
diyeceksinki eve geldim hala yapamıom ne alaka psikoloji ile;
ilk orda psikoloji ile başlıo yapamıosun içinde birikiyo şu anda orda içinde biriken kütleden dolayı yapamıyorsun. 1 kere yapsan askere gitmeden normal bir şekilde yaparsın artık. orda tekrar aksettirebilir :D
ısparta ne kelimeyle anlatılır nede film veya 3d modellemeyle. sen yat kalk dua et kardeşim. ben bilirim sırtta 50 kilo ile yürüdüğümüz en azı 30km olan intikalleri (birde mg3 cüydüm ya boşu 12kg arkadaş)
bu arada alabildiğin kadar hava değişimi al. ki tahmin ediom o 460 şafayın yarısını sen evde geçiriceksin :hahaha:
muştu askerin tanımını veriyim
460 gün uzunluğunda
15 ay genişliğinde
75cm çapında
düdükle kalkan
düdükle yatan
dayakla uslanan
traşla süslenen
kurufasulye ve pilavla beslenen
10 barfiks 10 şınav 50 mekik gücünde
Subayın geri tepmesiyle
Uzmanın ileri itmesiyle