Hayırlı teskereler abiVatan sana emanet
![]()
Muştu dünyayı yeniden keşfedeceksin diyeceksinki lan 30 yaşındayım çavuş tokat kombinasyonu ahahahaha
vay bee
sağ salim git inş..
şimdi oramiral uğur yiğit basın açıklaması yapmış hatay-iskenderun'da bulunan alay komutanlığının bu ay içerisinde boşaltılması kararı alınmış
hayırlı teskereler abi bakıyorum netten mekana alay komutanınıda arayıp durumu haberdar edelim adam kalpten gitmesin
DENİZ ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI - HOŞGELDİNİZ
lanetlenmiş mekan burası muştu abi geliyor diye alaya bikaç e30-200sx felan serpiştirmişler
Muştu bu saatten sonra gidilmez abi ya ahuahuahauşimdi bi düşündükte bizi geri aldıklarını böle bi üşüme titreme geldi
![]()
mustucum postal falan denmıs denızcılerde oyle bı durum yok rahat oldayarlar yesıl kundara ayakkabıları
![]()
Hayırlı tezkereler abi.
mustu bır hatırlatma daha...sen sımdı orda hasta falan olunca revıre gıtmeyı dusuneceksın sakın haaaa!!!! cunku herkese ve herseye tekılac var novacvit iğneadamı hayattan sogutur...ayrıca ben bartında oldugum donem haber gelmıstı bıze ıskenderundakı acemı askerlerden bı kac tanesı sakat bırakmıslar o ıgne ıle dava falan acılmıstı doktora.. hatta ıgne yasaklandı gıbı bısey var ama bılemıyorum ama eger hala ıgne varsa bıle uzak dur.
bırde orada bacak kadar cocuklar cavus oldugu ıcın bana komutanım de dıyecek sınırlerıne hakım ol...takım konutanı astsubay olucak yenı yetme cocuklar 89 90 lı onlar pek bı artıst oluyor,hatta bı tanesı ıle ben baya bı gırmıstım yazık olmustu cocuga solugu golcukte almıstı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)