Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Walla süper olur hatta hakan da yokken dadından yinmez Ben Cihanla konuştum hazır Camaro kırılmışken sökelim bahçede içinde mangal yakalım dedi bekliyolar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı sultankızı geçende face de 110 gün kaldı yazmış çüş adam mı öldürdün akü yok hacı o kapkaçtan yargılanıyormuş
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı sultankızı geçende face de 110 gün kaldı yazmış çüş adam mı öldürdün akü Bozulmamış 450'si olanlar ne yapsın Düşün Muştu Hakandan 4 tane görecek
XoR Nickli Üyeden Alıntı Hacı o parmak atarsa rolling parmağı olur onunki ancak hacı sus önde
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
imhotep Nickli Üyeden Alıntı mehzentten bu konuya parmak atmasını bekliyoruz evet evet mangal şart
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
XoR Nickli Üyeden Alıntı Ben Cihanla konuştum hazır Camaro kırılmışken sökelim bahçede içinde mangal yakalım dedi bekliyolar ahahahahahahaha süper olur zaten cihan içine soğan patlıcan ekicem diyodu onlarda olduysa toplar atarız mangala
imhotep Nickli Üyeden Alıntı hacı sus önde Sustum, baktım evet hala önümde sıkıntı yok
XoR Nickli Üyeden Alıntı Bozulmamış 450'si olanlar ne yapsın Düşün Muştu Hakandan 4 tane görecek çekilcek dert değil kanka, ama salla panpaaaa benimlemi bot bagladılar çokta tınnn
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı çekilcek dert değil kanka, ama salla panpaaaa benimlemi bot bagladılar çokta tınnn hacı sen benim tertibimdin dimi
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı hacı sen benim tertibimdin dimi hadi len pis 2ye2 ler
XoR Nickli Üyeden Alıntı Sustum, baktım evet hala önümde sıkıntı yok koptum akü ya zuahaha
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı hadi len pis 2ye2 ler hahahahahah tertip sen 18 ay yaptın ben 15 ay noldu şimdi tertip olmadık mı
XoR Nickli Üyeden Alıntı Ben Cihanla konuştum hazır Camaro kırılmışken sökelim bahçede içinde mangal yakalım dedi bekliyolar hadı la bir mangal org. yapalım
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı çekilcek dert değil kanka, ama salla panpaaaa benimlemi bot bagladılar çokta tınnn Hacı gittik gencecik yaşımda (23) neler geldi başıma Bu dünyada neler varmış meğersem
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı hahahahahah tertip sen 18 ay yaptın ben 15 ay noldu şimdi tertip olmadık mı kanka askeriyeden çıkalı 9 sene olmuş çokta tın, benden sonra çıktın mı ordan çıktın SUS-R
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı kanka askeriyeden çıkalı 9 sene olmuş çokta tın, benden sonra çıktın mı ordan çıktın SUS-R ahahahahah 9 sene tabi boru değil çıkamayanlar düşünsün muştu askerden gelince konuyu okudukça gülecek
XoR Nickli Üyeden Alıntı Hacı gittik gencecik yaşımda (23) neler geldi başıma Bu dünyada neler varmış meğersem http://www.studiograssi.eu/wp-conten...an-eis_001.jpg kanka senin ki askerlikmi tartışılır sen ateşe gibi bişeydin
imhotep Nickli Üyeden Alıntı hadı la bir mangal org. yapalım fikir güzel )))
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı kanka senin ki askerlikmi tartışılır sen ateşe gibi bişeydin Bi su döktük moruk mevcut yerlere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları