Valla Chrome çok iyi. Sadece programı Türkçe kullanırken çeviri istediğimde direk Türkçe'ye çevirmesine uyuzum. İngilizce'ye çevirse direk harika olucak.
Printable View
Valla Chrome çok iyi. Sadece programı Türkçe kullanırken çeviri istediğimde direk Türkçe'ye çevirmesine uyuzum. İngilizce'ye çevirse direk harika olucak.
chrome gibi yapmışlar ama güzel olmuş :)
bu indirilin dosyalar eskiden sağ altta yazıyordu şimdi o kalkmış kötü olmuş
yook yazıyor tam ortada çıkıyor ama indirilenler..
gözünüz aydın firefox 5 de çıktı :)
firefox güzel ama chrome a göre yavaş. özellikle netbook felan küçük işlemcili pc ler kullanırken ciddi derecede fark anlaşılıyor
bide chromun ufak kısa yollar gayet kullanışlı firefox da varmı böyle bişey bilmiyorum ama
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/23/3190.jpg
pc'yi bir açtım az önce kafayı yemiş firefox.sayfalar falan acayip duruyor , resimler çıkmıyor , aşağı yukarı indirme çubuğu falan yok.neyseki ccleaner ile temizledim , problem geçti.var mı bunu yaşayan benim gibi ?
firefox iyice berbat oldu. Artık hiç kullanışlılığı kalmadı. Laptop alev topuna dönüyor video izlerken forumda dolaşırken falan. Sürekli, çöküyor. Crome ise hiç alışamadım. Explorer zaten sadece formattan sonra mozilla indirmek için kullanırım. Opera desen crome gibi alışamadım. Ben ne yapıcam, halbuki mozillayı yıllardır kulanırm çok alışkınım.
bendede bazen crome hata verıyo ya buna bı cozum bulabılen varmı?
Bende uzun yıllardır mozilla'dan başka kullanmıyordum ama son zamanlarda kendini bozmaya başladı ama yandex veya chrome'u gözüm tutmuyor sevemedim bir türlü. Şimdilik kullanıyorum ama Chrome'a geçicem sanırım.
Fena hort olmus ha:)
Ben chrome kullaniyorum