tüm tech ailesi 5 aylık bir ayrılık yaşıyacagız sizlerle erzincana gidiyorum piyade er olarak salı sabah erkenden ucakla gidiyorum askerligimi yapıp allahın iziniyle geri dönucem. burdan yüz yüze görüşemedigim kardeşlerime ve abilerime veda etmek istiyorum.
Antalya PİYAN garajın sahibi Ümit PİYAN , Mustafa GENÇ ve degerli çalışanları sagolsun benı kardeşleri gibi bellediler bana evlerini dükkanlarını açtılar ve bildikleri herseyı ögrettıler araba hakkında ne biliyorsam abilerim sayesınde ögrenmişimdir üstümde cok buyuk hakkarı vardır...
Antalyadan Cemal BEYGO abim benı kardeşi gibi belleyip allah razı olsun elınden gelen tüm yardımlarını esirgememiştir....
Antalyada tanıdıgım tüm tech ailesi ve arkadaşlarım....
Eg team konumuz kapansada sorun degil herkes herkesle iç içe dunku yapılan toplantıya gelmeyi ve sizleri görmeyı çok istedım ama ne yazıkkı yetişmedim ben geldıgımde herkes dagılmıştı. Timur abi , Engın abi, Aydın abi , Hakan abi , Yalçın , Tolga , Serdar , Yunus , Batuhan , Arda abi , Ferid abi çok guzel zamanlar paylaştık yedik içtik gazladık....
Techturkey çatısı altında alışverişmiz olan tüm arkadaşlarım ve abilerim....
Techturkey ailesi ....
HAKKINIZI HELAL EDİN bu askerliğin bir gidişi bir dönüşü birde topragı vardır allah bana sagsalım dönmeyi nasip ederse eylul ayında görüşmek üzere dualarınızı tüm askere gidicek olan ve askerde olan arkadaşlarımızdan esirgemeyın.
ALLAH EMANET OLUN.......