İyi akşamlar.Otokent karşısında bir yerimiz var , şuan inşaat halinde kendi yerimiz kendimiz yapıyoruz inşaatınıda bu işler uğraştığımızdan.Birkaç aya biticek inşaatımız.
2 kat bodrum + zemin + 3 kat , üst 3 kat daire olacak ve satılıcak onlar.
Zemin kat(iş yeri olarak) 300 metrekare , zemin altı bodrum(yarısı daire otoparkı) 150 metrekare) Araç inebiliyor bu kata + en alt kat bodrum 350 metrekare buraya araç inemiyor , yük asansörü konulacak alt bodruma inmek eşya indirmek için.
Evet , Biz burayı çalıştırmak istiyoruz.Askerliği yapana kadar pederle birlikte askerlikten sonra kendim çalıştırıcam(Pederden ayrılmamın tek yolu bu işyerini çalıştırmak)
Otokent e sanayi ye yakın olduğundan otomotivle ilgili bişeyler yapmayı düşünüyoruz fakat karar veremedik size de bir danışayım dedim.Pederin otomotivle neredeyse hiç alakası , ilgisi olmasa da sadece ulaşım için kullanan biri olsa da o bile otomotivle ilgili bişeyler yapalım diyor.
Fakat hangi sektörde ne yapıcağımıza karar veremiyoruz.Toptan veya perakende satış , detaylı temizlik , expertiz gibi şeyler var kafamda , sizinde görüşlerinizi alalım dedik.İllaki otomotivle ilgili bişey olması gerekmiyor.
Düzgün sıkıntısız , sattığım şeyin parasını almak için milletin peşinden koşmayacağım , zamanımın çoğunun tahsilatla geçmeyecek bir iş olsun istiyorum.
Tam olarak yerin krokisini çizmeye çalıştım paintte laptopla olduğu kadarıyla
Bu adreste , bu söylediğim kadar olan alanda ne iş yapılır ? ne yapmalıyız ?
Kullanıcağımız alanı tekrar edeyim bi daha.
Zemin kat : 300 metrekare
Zemin altı bodrum : 150 metre kare
Enalt bodrum kat(yük asansöryle iniş) : 350 metrekare
Çarpı ile işaretlemiş olan yer
Şimdiden teşekkürler.![]()