Zor mudur acaba dersleri? Okan üniversitesini düşünüyorum.Okuyanlardan yorum alabilirsem sevinirim?Dil okudum lisede ingilizcem yeterli olurmu hazırlık sınıfını geçmek için acaba?Öte yandan matematiği çok zor gelirmi?Teşekkürler şimdiden..
Zor mudur acaba dersleri? Okan üniversitesini düşünüyorum.Okuyanlardan yorum alabilirsem sevinirim?Dil okudum lisede ingilizcem yeterli olurmu hazırlık sınıfını geçmek için acaba?Öte yandan matematiği çok zor gelirmi?Teşekkürler şimdiden..
benim arkadaşlarım ing uluslararası ilişkiler okuyo hepsi perişan durumdalargözünü korkutmak gıbı olmasın ama ne kadar ıngılızcen olsa da zor bır bolum bence.
Ya ben fransızca hazırlıktayım şu anda ama çok zor geldi sanırım bırakacağım ..Ama hiç bilgim yok işletme hakkında.
zaten yabancı dilden çok bolum zorlar![]()
bence dil seçenekleri dışında yapabiliceğin bolum konusunda tercih yapmalısın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben radyo sinema tv deyım.tavsıye ederım cok eglencelı bölumcogu ders uygulama.gelecegı olan da bı meslek.
yeditepeyi düşünmüyorum kuzenimden dolayı kötü hatıraları varama okanı düşünüyorum ingilizce işletme bölümünü..
türkçe işletme okuyorum zaman zaman zorlanıyorum ingilizceniz pek iyi değilseniz zorlanabilirsiniz
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
tobbda ing. Hazırlıklı işletme okuyan kız arkadaşımın 4 senesinede şahit oldukça istesende parayla başka biyerde bukadar eziyet çekilmez , onu anladım...çok iyi karar ver bence.
Yabancı dille aranız iyiyse İşletme zor bir bölüm değil. En azından ingilizce eğitim makine mühendisi okuyan ve işletmeci bir oda arkadaşına sahip ben için öyle![]()
ben o hazırlıgınbende okandayım otomotiv muh %100 ing bölüm hazırlıgı gecmek okanda bile sıkıntı oldu bize
eğer geçirmezlerse hazırlıgı yarısı kalır kalanlarında %90 nı bırakır heralde
![]()
altı üstü işletme okucaksın ya millet tıp okuyo mühendislik okuyo ne var yapamıcak?
Kendine güvenin olsun ingilizceyide çalış zaten hayat boyu lazım olucak sana sıkıcaksın kendini biraz yok öyle kolay yoldan başarı
İşletme de çok güzel bölümdür, İngilizce işletme mezunuyum şimdi de MBA yapıyorum tavsiye ederim...
Kesinlikle katılıyorum yani tabiki her bölümün kendi içinde zorluğu vardır ama ...
Bilgisayar mühendisliği okuyorum kişiden kişiye değişir değil, zor bir bölüm , istikrarlı çalışma gerektiriyor mühendis olucaksın sonuçta veya tıp hukuk insan kendi için çalışmalı yani..
işletmede kafan rahat olsun çalıştıktan sonra başarı gelir![]()
Ben okanda turizm ve otelcilik okuyorum..Lisede hep 4-5 di ingilizcemÇokta öğrenmek istiyordum açıkcası seviyordumda ingilizceyi.Hazırlığın ilk 2-3 ayı lise ingilizcesi yetiyor sonrasına çalışmak gerekiyor düzenli bi şekilde. Hazırlığı geçemedim 3 senedir allta bekliyor ve soğudum dilden
Zor mudur ? düzenli çalışıp kaytarmazsan hiçbirşey zor değil millet rusça çince okuyorda patır patır sınıf geçiyorİnsanın içinde olcak..
Başbakanlığa bağlı yarı özel gibi düşün yeni bir kurumuz kadro gerçekten çok sağlam amerikaya vs dil eğitimine de gönderiyorlar ihtiyaç ve başarı durumuna göre web sitesinden falan bi bak istersen
Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Resmi İnternet Sitesi
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
İzmir Ekonomi Üni de halkla ilişkiler ve reklamcılık okuyorum. Sözde eğitim dili İngilizce ama çoğu dersi hocalar Türkçe işliyor kasıntı hocalar hariç ama onlarda takılan anlamayan olursa Türkçede anlatıyor. Sınavlar kesinlikle İngilizce oluyor. Lisede benimde İngilizcem iyidi fakat çoğu özel üni olaya parasal baktığından hazırlık atlama sınavını zor tutuyor biraz çalışırsan sınavdan önce geçebilirsin. Hazırlık atlama sınavında essay yazdırıyorlar 3 5 tane çeşiti var onların kurallarına göre yazılıyor, reading, listening ve grammer oluyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)