Selamlar, bold 9000' cevapsız arama geldiği zaman kırmızı ısık yanmıyor. neden olabilr acaba? arama devam ederken yanıp sonıyor ancak arama sona erdiğinde yanıp sonmesi gerek ısık yanmıor..
Selamlar, bold 9000' cevapsız arama geldiği zaman kırmızı ısık yanmıyor. neden olabilr acaba? arama devam ederken yanıp sonıyor ancak arama sona erdiğinde yanıp sonmesi gerek ısık yanmıor..
Allah allah benmi yanlıs hatırlıyorum. Sadece Gelen aramadamı yanıp söniyor. Ekran karardıgında mesaj geldiğinde yanan kırmızı let cevapsız arama oldugundada yanmıyormu ? Sanki bende yanıyordu ya..
Cevapsız aramalarda ışık yanar normalde.Yanlış hatırlamıyorsam ayarlar içinde led ışık ile alakalı ayar vardı galiba oraya bakın isterseniz
Güncelleme felan yapmadım hiç, zaten usb kablosu bende değil. o olmadanda sanırım update imkansız.. USB kabloyu nerden temin edebilirim elinde olan varmı. Sunu hallediyim. Nem kaptım butr şeylerde hassasımdır. telefondan soudum suanda![]()
Özel bir kablo değil bir ucu normal usb diğer ucu mini usb yani şu dijital fotoğraf makinalarının kabloları.
Ayrıca bende de bold 9000 var çağrı sonrası led uyarısı vermiyor bence yazılımsal bir sorun değilde kullanılan yazılım ile alakalı yani bir sorun değil bence.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
9000de yanlış hatırlamıyorsam ayarların içinde bu detayı değiştirebiliyorsunuz
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Ayarlarda mümkün olmuyor ancak berrybuz diye bir program var led sistemi üzerine yazılmış bir yazılım her bir olaya ayrı renk tonu verebiliyorsunuz belki bununla mümkün olabilir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Teşekkürler, bu aksam deniycem video kamera usbsi ile güncellemeyi bakalım ne olucak.
kablosuz güncelleme opsiyonu cihasınızda mevcut ,yeterli şarj ile yapabilirsiniz.
o zaman mümkün olmayabilir emin değilim,
seçenekler,gelişmiş seçenekler,kablosuz güncelleme.
bende Kablosuz güncelleme diye bir secenek yok zatensanırım oda yazılım farkından
en son 1067 çıktı ondan öncede 5.0.0.1049 at mobile ın sitesinden ücretsiz indirip herhangi bi mini usb kablosuyla güncelleme yapabilirsin öle zor bişi değil internette yada youtubede aratırsan birçok resimli anlatım mevcut
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)