otobüs firmaları ile eskiden kargo gönderimi yapılıyordu paket fln artık kalkmış sanırım firmalar öle söylüyor hala gönderim yapan firma varmı siteden arkadasımıza lastik göndereceğim çünkü yada uyguna baska nasıl gönderim yapabilirim
otobüs firmaları ile eskiden kargo gönderimi yapılıyordu paket fln artık kalkmış sanırım firmalar öle söylüyor hala gönderim yapan firma varmı siteden arkadasımıza lastik göndereceğim çünkü yada uyguna baska nasıl gönderim yapabilirim
pamukkaleye gittim yapmıyoruz dedi :s şubeden şubeye değişiyor mu
ya olum kargoya gidip sordunmu kaç para istionuz die40 tl mi ne vermiştik biz 4 lastik janta
otobüste 10 tl ye götürmez yani
![]()
2-3 ay önce 40 liraya 4 jant yollamıştık Sakarya'dan İzmir'e. Efe Tur'du sanırım ama bayağı uğraştırıyorlar.
dün ptt kargo ile 4 tane jant yolladım 28 lira tuttu. otobüsten ucuza gidiyor hem de adrese teslim
pttyi seviyoruz
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
metro firması metro kargo adı altında götürüyor ama normal kargo firmasıyla yolla daha uyguna gelir, ptt iyidir bu konularda emlakçı.
Zamanında otobüsle göndermek istemiştik jant-lastik
Bu Esenler otogar öyle bir garip ortamki her kafadan ayrı bir ses
Tanesi 20 TL - 50 TL diye fiyatlar konuşuldu
Düşünüki 4 tane jant - 200 TL ye gidicek .. Yersen !!!
En güzeli anlaşmalı kargo veya PTT kargo...
Kafan rahat olur paranda cebinde kalır
ptt kargoda nerden nereye gidecek gibi bi problem yok. tarife tamamiyle ağırlığa endeksli. ats jantları 2 2 paketledim. herbi paket 14kilo 400 gram tuttu. (bu arada ats 15 inç 7 ofset jant 7 kilo 200 grammış) toplamda 29 kilo civarı. 28 lira verdimtek paket olsa 22 23 bişey tutacakmış ama o kadar büyük gönderi yapamıyorlar. 2 2 paketleyin kilo başı 1 lira verin
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
biz antalyadan samsuna koca motosıkletı 70 lıraya getırmıstıkmetro turizm ile
iş şöförde bitio zaten para cebe gidiyo
![]()
ptt kargo olayı güzelmiş ,, amcam antalyada polisaj işi yapıyo.ona götürüp geri germenin yollarını arıyodum...burda yapılacak polisaj işlemi ücretinden en az yarısı kadar daha ucuza getir-götür yapabilirsem bende yollarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)