Bir tane satılıklarda vardı siyah sw Accord.. 13 lira falan yazıyordu... F22 ymiş.. Çok hoşuma gitmişti de fotolar pek net değildi..
Printable View
Bir tane satılıklarda vardı siyah sw Accord.. 13 lira falan yazıyordu... F22 ymiş.. Çok hoşuma gitmişti de fotolar pek net değildi..
Temiz mi acaba ? Kimse almıyor onu.. Bi ara çok düşündm de modelden dolayı izin vermediler :)
Kardeşim ben 2 sene kadar bindim bu kasaya çok keyifli,çok konforlu bir arabadır sana kesinlikle tavsiye ederim. Merso Bmw halt etmiştir aynı modeldeki klasmanlarında içi çok geniştir sürüşü eğlencelidir.Alışana kadar biraz park sorunu yaşarsın büyük biraz =)
bence tek eksiği ikinci el değeri bilinmiyor. ikinci eli bayağı bi ağır satılırken ama uzun yıllar binecem dersen kesinlikle alınabilecek bi araç.yi araştır bide 10-10.5 ün üzerinde de fiyat verme zarar edersin satarken.
bu arabayla ilgili olarak genel olarak güzel görünüyor kasa olarak ama baktırmak lazım iyi bi.Motoruna felan çok iyi baktır bazılarında yağ yakma,hararette biranda yükselme felan sorun oluyor bunlara dikkat alırken.Tüpte 160-170 ten sonra kesilme yaparsa tüpün regülatörünü değiştireceksin =) Bide alırken ön takımı felan iyi kontrol ettir çünkü kendi aracımda bayağı bi sorun yaşamıştım 2 kere sıfır ön takım yaptırdım nedensiz yere.yürüyen aksamda orjinal parçalar kullan yaptırırken kafan rahat oluyor. Parça sıkıntısı genelde çekmiyorsun motor olsun yürüyen olsun ama kasa hakkında pek bir bilgim yok ben sadece ön tamponumu değiştirmiştim,onuda hemen bulmuştum parçacıda.