aynen keldekinin markasını bilmiyorum ama android işlemcili HD ekranlı full dokunmatik acaiyp güzel birşeydi 150 usd falandı fiyatıda
Printable View
aynen keldekinin markasını bilmiyorum ama android işlemcili HD ekranlı full dokunmatik acaiyp güzel birşeydi 150 usd falandı fiyatıda
Muşttuuuuu askere gider ayak pazarımı bozma :D
hahha aynısı değilmi kanka zaten :p
Şu sıralar Samsung Galaxy Tab alma niyetim var açıkcası.Bunlar daha cazip gözüktü şimdi :)
galaxy çok farklı bir cihaz hd çekim cep telefonu ozelliği 1000mhz işlemci falan :)
yani bunların yanında ust seri bir urun
eğer basit birşey istiyorsan gereksiz
gerçi fiyatları 900tl lere kadar geriledi o fiyata çok iyi bir cihaz ben çok memnun kaldım kullandığım donemde
ne zaman alıoz :)
200 liralık tabletler çok dandik oluyor. resistive ekran, yavaş işlemci vesaire gibi kabul edilemez özellikleri var. bu aletlere android 3.0 da yüklenemeyecek.
şu dönemde alınası tabletler minimum 1ghz işlemcili olmalı. ben bir süredir exper easy pad kullanıyorum. 1ghz tegra2 işlemci ve 16gb microsd card ile bir netbookun yaptığı neredeyse her şeyi rahatlıkla yapıyor.
şu sıralar bunu satıp yaza yurt dışına çıktığımda htc flyer almayı düşünüyorum. bunun 3 katı paraya satılıyor ama o da güzel cihaz. iyi bir teklife de veririm gözünüz arkada kalmaz.
experde üzerinde orjinal gelen işletim sisteminimi kullanıyorsun ?
yoksa farklı bi rom mu yükledin bende inceledim o cihazı çok hoşuma gitti ozellik olarak
aldığım gün farklı bir rom yükledim, üstünde gelen romda market falan yoktu bir de root olmak istedim elbette.
htc flyer almanya'da yaklaşık 700 euro gibi bir fiyatta görünüyor, o da preorder galiba.
Cyberport.de - Computer, Notebooks, Fernseher, Apple, Handys & Digitalkameras
exper easypad, advent vega vs gibi pek çok tabletle kardeş ürün. 3.0 romun alphası 2 gün önce çıktı, çok yakında stabil versiyon da yayınlanır.
[ROM] VegaComb - by newbe5 and Corvus
Arkadaşlar ,,max 250 liraya alabileceğim en yüksek işlemcili (minimum 800 mhz , 1ghz bulabilirsem süper olur tabi orası ayrı), ekran konum sensörü (g meter ı )olan , dokunmatiği çok süründürmeyecek , boyut olarak en ucuzu hangisiyse o inç ekrana sahip:D , pil ömrü hiç önemli olmayan , gps olursa güzel olur olmasa yine olur şeklinde , ve mümkünse şu an itibariyle netten satın alabileceğimiz link paylaşabilirmisiniz?özeldende olur farketmez.Amacım nette dolaşmak , dynolicius türevi bi program kurmak ve adroit marketteki enteresan uygulamalara göz atmak...dyno fantazisi harici evde kullanıcam , dışarıya çıkmaz.
250 liralık alibaba.com tabletlerinden alacağına bence hiç alma, samimi söylüyorum.
iyi bişey olsun ister gönül ,,, ama 100 150 dolarlık ürünlerle bile çok iş gören arkadaşların yazılarını okuyunca çok fazla para bağlamayayım dedim...özellik konusunda bilgim yok çok fazla...bu ucuzların hangi özelliği düşük , neyi eksik , eli yüzü düzgün bişeyde hangi özellikier olur , tahmini ne kadardan başlar bilmiyorum..linklere bakmaya bile dün başladım adam akıllı:D
ahmet kampanya takip edip exper alabilirsin işlemcisi falan çok kuvvetli ;)
Kaç lira civarı onlar ,,,gerçi çok iyi bişe almasamda olur ilk başta ,,beğenmezsem babaya veririm o kullanır , onun beklentileri çok daa düşük benden :D
550 tl civarıydı yanılmıyorsam ;)
Exper Easypad (P10AN) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
600 liranın biraz üzerinde. bendekini istersen daha avantajlı tabi ki :)
şuan için aşar , arabanın derdine çok içeri girdim...kışa pc ve laptopu yenileme lazım , çizim programlarında sıkıntı yapmaya başladı...pc upgrate i arasında bi ipad sıkıştırırım belki araya
Min 800mhz , max250 tl , eline yüzüne bakılır tablet tavsiyesi:D