Alin ipad yaa. Ugrasmayin cakmasi ile..
Ps: uras kurek omuzda mezarlik fiyatini hele bir soyle ama :)
Printable View
Alin ipad yaa. Ugrasmayin cakmasi ile..
Ps: uras kurek omuzda mezarlik fiyatini hele bir soyle ama :)
sana vermem gürsel, öldürürsün :)
bu 200 250 liralık olanlar iş görür ama vm serisi işlemcili olanlara sakın diyorum arkanıza bakmadan kaçın işlemcisi aşırı yavaş oyun felan mümkün değil oynıyamıyosunuz kendi kendine kasılıyo alet bi triplere giriyo :) en basitini bile sanki pentium mmx e quake 3 yüklemiş gibi oluyo ekranı bi parça plastik bişi basınca içine göçüyo togonunda dediği gibi dokunmatik değil basmatik okadarda kaliteli bi ekranı yok wifi modemin yanında 4 koltukda oturursam 3 yan odada sıfır çekiyo ben aşırı güçlü olmasına veriyorum ram hemen doluyo 256 mb diyo ama bi nanesi yok pili en baba 1 saat gider o resimlerde ekran böyle iphone gibi kenarlara sıfıra sıfır olarak gösterilmiş ama gerçekte ekran cihazın ortasına sonradan konulmuş gibi duruyo galaxy tab den büyük 7'' olanı çocuğunuza oynaması için bi oyuncak okadar
almayı düşünenler archos yada korby baksınlar fiyat olarak 300 400 tl civarındalar yada youtube dan videolarını izleyip o şekilde alsınlar sonra çok pişman olursunuz
Beyler alacaginiz urun ne yapacaginiz ile ilintilidir. Bu urunler ne ipad ne galaxy. Sonucta 250tl. Ancak sndroid uygulamalarini sorunsuz kullanabildiginiz, g sensorlu, kamerali, wifili, her tur dosyayi acabilen, dokunmatikbekranli bir urun. Video- film izleyebiliorsun. Esim iphonedan ziyade bunda video acio mesela 7" die. Yani 250 tl lere bu teknoloji bedava
he walla abi merakla beklioruz :) doubledin ler daha pahalı :) bide wi-fi ları yok :D
konu duşı olucak ama abilerim sorayım dedim Samsung N150 netnuğa android kurabilirmiyim?
Downloads
2.2 generic indireceksin
Ben 10" i kullanisli bulmadigim icin 7" de karar kildim. Yaklasik elemanlar kullansin ve bikac adet hediye olsun maksatli bi 10 adet alacagim. Tum bilgileri en kisa zamamda doneyim
bu arada soran oldugu ıcın yazayım atom ıslemcı ole androıd super calısıyor :)
kurcalamak için kuracaksan sanal makineye kur hiçbir şeyin bozulmaz
VMware Player 3.0
androidin herhangi biri olabilir belki ama generic olanı indirsen daha iyi
On numara göktuğ,
yazıoz ya adamım elimizden düşürmüoz die. :D