anladım bılgılerınız ııcn cok tsk ederım
Printable View
anladım bılgılerınız ııcn cok tsk ederım
Vts al abartıldığı kadar yakmıyodu 8 ay bindim Dirk. Kutusu hariç hiçbir sıkıntı yaratmadı fenada yürüyodu.
aynen 10 yıldır 1.6 8v ,4 yıldır clio rs kullanıyorum ve gercekten ıkısı arasında daglar kadar fark var.
2 aracım aynı karede. sadece dıstan bakın.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/13/378.jpg
clio ya da bindim şuanda 2001 gti a biniyorum hangisi dersen RS derim güvenlik olsun arza ne biliyim sıkıntıları olsun her zaman biniceğim araba rs tir ;)
konforu dıger clıolarla anımı vıraj olayı falan nasıl yol tutusu vs
hort :D
rs'in poposu daha güzel diğer arabalara göre :D
içi o dönemki modellere göre iyi bence...
http://medias.rs-team.org/photos/crs.../normal_25.jpg
g...t...i...
r...s...
v...t...s...
3 adet gtı m oldu öok zevk alarak bındım yol tutuşu konusunda sonsuz guvenebılırsın arza mı dersen sana kullanmana bakımına baglı gtı ve vts kullanıcılarının cogu arza acıo der cogu acmıo der ban ahıc arza acmadı gıbı bıseydı su anda rs kullanıorum arada daglar kadar fark var konfor olarak gidiş olarak fren olarak güven var he dersen ki 18000 lıran olsa ne alırın ben rs de alırım tertemız bi 106 da alırım saxo 2 de alırım tamamen sana kalmış güven yakıt ve gidiş ön plandaysa rs al haftada iki gün binim keyif yapıcam parıl parıl parlatıp tertemiz binicem diosan 106 al :D
ıcı gercekten muekmmel bı 106 yada vts ye gore cok ıyı onu de cok tatlı ama arka bıraz kotu duruyo ufak makyajlarla guzellesır
Evet bence de çok fark var. Biri tek kapı diğer 4 kapı. Birinin jantları sşyah ötekinin gri. Biri daha yere yakın diğer daha yüksek :D:D:D
Gözler nasıl ama :D Yaşlanmadık daha olm :D
Bu arada konuyu açan arkadaş. Hiç düşünme git 16 bin lira ve üzeri olan RS lerden birini al. Bak ne diyorum hiç düşünme bile ;)
bence git al bi tane 206 RC orjinal haliyle bile yürürü son derece iyi bir araç.konfor olsun donanım olsun kat kat daha iyi bir araba.Yakıt konusunda basmassan az yakıyor istanbuldan trabzona 2 depo benzın ile geldım hatta trabzonda geldıgımdede ıcınde baya benzın vardı 90-100 ile geldım az yakıyor 3500 devir aralıgında atarsan vitesi hıc bı sekılde fazla yakmıyor dur kalk yapmadıgın surece.Basarsan 550 yakıyor benım rc ama 450 500 arası yakıyor genelde
Valla 106 ve RS yanında RC'nin az yaktığını söyleme bence. Bu 2 araç bariz az yakıyor bizden.
yok ben rc ıcın ornek verdım zaten gti den tabıkı daha fazla yakıyor
type r seçeneği önüne çıkana kadar rs her daim iyidir :)
vtsssssssssssssss
sefaköy puhaahahahaha :) olum adamları denemeden sağuttun ufukk:)
arkassdlar sahıbındende duzgun bı rs tavsıye edıbılıcegınız varmı
Halan bulamadın mı yav sen :D
yok taw su ana kadar hangı arac dıe dusnuodum rs karar kıldım
nette bı ıkı tane alıncak rs var
lınk atrsanız cok sevnıırm bende bı 2 tane gozume kestırdım
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu vtı ılgılı bılgısı olan varmı
başka fark yok ikisde aynı pokun soyu dıyosun yani:D
bence clio rs başka dünya clio başka dünya.
106 saxo da kendı caplarında guzel araclar ama rs e rakıp degıller genel klasmanda.
206 rc guzeldır.yenı model olması buyuk avantaj.fıyatlarıda rs mk1 den pahalı olsada donanımlarına gore gayet uygun.
hothatch de işin sonu type-r ama:)
2000 - 2001 106 gti parçası uygun fiyatlı ve zebil gibi :)
tam benim merak ettiğim sorulara yönelik bi konu olmuş.. takipteyim :D
ama benimde aklımın %80 inde Rs %20 vts2 var :)
Al bir F7R hem ucuz hem dolu hem hızlı mis:)
yakıt konussunda 106 ile saxo aynı yakıyor ve rs den az yakıyor..rs sonucta 2 litre..atarlı dıyorsan 106 ve saxo zaten aynı motora yürüre sahip kardeş arabalar ve önü açık araclar ucuz maliyetlerle inanılmaz performans alırsın..rs i aynı şekilde yürütmek için maliyet dahada artar o yüzden yine saxo yada 106 diyorum..saxomu 106 mı dersen bence 106 bi ekol!saxo mk1 tercih etme derim tip olarak 106 daha vahşi duruyor,fanatıklık olarak algılanmasın ben olsam 106 alırdım he yada saxo alacaksan kesinlikle mk2 tercih et ama düzgün olsun alacagın mk2 güzel bi mk2 çok yakışıklı duruyor..dediğim gibi performans,maliyet açısından kesinlikle saxo yada 106 düşün..