Haberdar edin beni hee:)
Printable View
yakıt konussunda 106 ile saxo aynı yakıyor ve rs den az yakıyor..rs sonucta 2 litre..atarlı dıyorsan 106 ve saxo zaten aynı motora yürüre sahip kardeş arabalar ve önü açık araclar ucuz maliyetlerle inanılmaz performans alırsın..rs i aynı şekilde yürütmek için maliyet dahada artar o yüzden yine saxo yada 106 diyorum..saxomu 106 mı dersen bence 106 bi ekol!saxo mk1 tercih etme derim tip olarak 106 daha vahşi duruyor,fanatıklık olarak algılanmasın ben olsam 106 alırdım he yada saxo alacaksan kesinlikle mk2 tercih et ama düzgün olsun alacagın mk2 güzel bi mk2 çok yakışıklı duruyor..dediğim gibi performans,maliyet açısından kesinlikle saxo yada 106 düşün..
uahauha bekleyen çok var listeye yazdım senide :D :P
geçen bağlandım biraz girdi, havalarda güzel herkes deniyor o yüzden bi süre cıkmıycam ben roll'e.
deneme zamanında zaten konu açıcam denemek isteyen diye..
ki draglar da alp gti'yi gördük harkulade nazar değmesin maşallah....
ula embiya sana milyon kere demedimmi olum bırak şu kinder yumurtadan çıkan arabaları diye....
olm akıllı ol beni dinle ;)
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
aha ben buldum bitane :D
bide cliokan'ın arabası var :D bizzat denedim benimle beraber yürüyor gibi embiya...
ama sen beni dinle akıllı ol olm :D
sen bilen knkada şu atasözünü asla kafandan çıkarma....
dünya kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsun.....