facebook 1 kere açiyim dedim bissürü ekleme talebi falan geldi 2 günde 180 kişi yanlış hatırlamıyorsam bu ne lan dedim kapadım.
gereksiz bana göre
facebook 1 kere açiyim dedim bissürü ekleme talebi falan geldi 2 günde 180 kişi yanlış hatırlamıyorsam bu ne lan dedim kapadım.
gereksiz bana göre
Livestrong
Soyalleşme adı altında asosyalleşme hedesi.
çoktandır tanışma sitesi olmuş
face sayesinde bir kaç manita yapmadım degil saolasun ama ciddi bir ilşkidezarrarlı bir icat![]()
JoYTeaM
Manita Olayına bende katılıyorum gerçekten faydası olmadı dersem yalan olur![]()
Teknolojinin pek çok nimeti gibi kararında kullanılırsa oldukça işe yaradıgını düşünüyorum. Sosyal medya denilen olayın temel taşıdır bana göre..
Ama ülkemizde facebook; Türkçenin katledildiği, insanların birbirlerine saçma sapan methiyeler düzdüğü, fotoğraf eklenilen kişinin yakın arkadaşları tarafından gayet ucuz bir biçimde beğenildiği (ayyh süphersinn jijiiim vs.), takım taraftarlarının birbirlerine umarsızca laf soktuğu (kupa bize sapı size), kalın beyaz yakalı gömlek giyen abilerin kendini Polat Alemdar sandıgı (halbuki höt desen al sana *** diyecek) ya da bütün kızların Latetia casta oldugu bir ortamdır.
Bir nev-i insan pazarıdır.. Herkes çapına göre pazardan mal seçmeye çalışır.
Tango-1 never dies.
işe yarar olsa da kız arkadaşlarımla her seferinde ciddi kavgalar etmeme sebep olan site her yaptığını nete koyanlar yüzünden arada biz de kaynıyoruz![]()
Facebook ınsanların beynını uyusturan antı-sosyallestıren ve ılkokul, ortaokul, lise deki bıyıklı-gozluklu eskı kız arkadaslarını gorunce ''ulan ben ne kacırmısım kız manken gıbı olmus'' dedırten bır sosyal paylasım sıtesıdır
not: uyku harici her an facebook ta oldugumu farkettıgım gun hesabı dondurdum.dönmeyede nıyetım yok her ne kadar hesabı dondurmadan once şu ozleyecek bu ozleyecek demesıne ragmen![]()
okuldan ''zeka sevıyesı dusuk'' bır arkadasım var.onune gelen herkese aynı msjı copy-paste yapıyor. ''Bu prensesı korumak ıcın kac nazar boncugu gerekıyor'' .Aynı bu sacma mesajı herkese yolluyo tanıdıgı tanımadıgı.arada ılla kı salak bırıne denk gelıyor ve bı vesıleyle tanısıyorlar
trajıkomık ama gercek maalesef
![]()
Seviyorum ben facebook'u.Genelde video izliyorum ve paylaşılan fotoğraflara bakıyorum ki otomobil meraklısıyız hepimiz değişik güzel şeyler çıkıyor.Youtube'da video aratmaktansa orda hergün paylaşılan komedi videolar yetiyor
bu facebookda arkadaşları falan gizleme olayı var yada sadece ortak arkadaşları görebiliyorlar bu ayarlar konusunda uzman olan varmı arkadaşlar![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ayarlar-gızlılık ayarları kısmından yapılıyor aslında cok basıt.bende facebook kapalı.dırek soylerdım yoksaorda fotograflarını, arkadas lıstenı vb. kımın gormesını ıstıyorsan secebılıyorsun.genelde secenekler herkes-sadece arkadaslarım-sadece ben dıye oluyordu sanırım hatırladıgım kadarııyla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)