yukarıda yazdığım civarlardan belki bir jant alma durumum varda bu jantlara genel olarak bir bakıp kargoyla bana yollayabilecek yardımsever birisi varmıdır acaba![]()
yukarıda yazdığım civarlardan belki bir jant alma durumum varda bu jantlara genel olarak bir bakıp kargoyla bana yollayabilecek yardımsever birisi varmıdır acaba![]()
Team PAŞAOĞLU
aracım yok olursa hallederim bende her türlü
kolileme konusuna gelince ucuz tutmasını istiyorsan en ucuz yolu söyleyim 4 tane jantı özel jant kolisine koyarak ya tek çuval içine koy ya da kolileri birbirine bantla felan bağımsız olduğu gözükmesin
yaklaşık bir koli 10 desi felan geliyor, ptt kargoya tek tek götürürsen kolileri hepsine ayrı fatura keser 70 tl olur, dediğim şekilde olursa 35-40 tl arası
ama uğraşmaya değmez direk 4 koliyi verelim dersen aras kargo 75 yurtiçi 100 tl alıyor
Kargo yerine otobüse verin bence otogardan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
otogarda da 4 tane janta 30 lira para ister
otogara götürmesi otogardan alması ptt ile aynı paraya denk gelir
hem sıkıntılı olur gitti mi gidecek mi vs.
muavıne bı marlboro al bak nasıl koyuyor bagaja![]()
www.honda-tech.com
USPeformance by UtkuSelamoğlu
anlaşmalı şirkete alınca 40-50 tl civarı tutuyor bende şirket adresi vericem zaten
ama bakalım yarın belli olcak tekrar görüşeyim arkadaşla
Team PAŞAOĞLU
o artık muavine marlbora at kargo yolla devri yavaş yavaş bitiyor
çünkü firmalar bavulcular ile muavinler ayrı oluyor muavinler hiçbir bavul işine karışmıyor
Bende istanbultan Fatih (Kavak) 'abiden jant aldım kırklareline otobüsle yollıycak inşallah ama ne tuttcak nasıl tutucak bilmiyom umarım bi sorun çıkmaz :S
işi bılırsen yolalrsın![]()
www.honda-tech.com