hepsi boş insanlar bence sevmemde ama gülmek için iyi taner ayrı bi kafa nihat ayrı bi kafa. Bide adil değil karşılaştırma bı taraf cok gucsuz obur taraf cıddı sağlam her yarışı alıyolar gunahtır ya :)
Printable View
hepsi boş insanlar bence sevmemde ama gülmek için iyi taner ayrı bi kafa nihat ayrı bi kafa. Bide adil değil karşılaştırma bı taraf cok gucsuz obur taraf cıddı sağlam her yarışı alıyolar gunahtır ya :)
tanerin o düşmesini bende izledikçe gülüyorumm :D
Nihat doğanın en guzel lafı '' Ben atın üstüne konan sineklerden değilim çünkü ben at gibi adamım '' :D :D :D
Çok gereksiz bir program..
Nihat Doğan'ın ilacı aslında Brock Lesnar..adaya Brock Lesnar'ı göndermek gerekiyor ufc&mma izleyenler bilirler :)
http://i.cdn.turner.com/si/2009/imag...ock-lesnar.jpg
ahahah :D :D :D
Tanerin konsere giderken ucaktan indikten sonra agaclara koşup darmadagın etmesine koptum :D:D:D Aykırı insan ya,insan değil hatta:D:D:D ahuaauhauahauh
Gecenlerde nihat ilk dogum gününü kutladıgı resmi gösterdi aynı zamanda ilk kız arkadasıymış:D:D:D:D:D karnım agrıdı izlerden puhauhuhahu aglıyo bide hüngür hüngür:D:D:D
LAKİN vatan sevgisi en cok canını acıtanmış üzenmiş:D:D:D:D:D:D
nihat reis ya ahahaha adamım :D
asena gitti arkadaşlar adadan elendi ne kadar gıcık,uyuz,tipsiz bir insan kendi kendini orman kızı zeyna zannediyomuş ahaha :D :D
tevfik le sms e çıkmışlardı kendinden baya emindi asena :D demek elendi :D
Gittti gitti abi baya ağladılar. hiç kimseye bir sözü yokmuş sadece birşey diyecekmiş 'YAZIK' ahaha :D :D :D eski türk filmleri gibi :D
Nihat 3-5 yıl sonra politikada
dun akşam izleyemedim ama asena fena bozulmuş anlatılanlara göre:D
eeeee cok kaşındı asena oratlığı çok karıştırdı nihatın dediği gibi asenanın eteğinin altına girenler bakalım neler yapacaklar şimdi oyun başlıooo....
YouTube - Ben Varoşlar Prensiyim (Nihat Doğan)
adam king beyler:D
YouTube - Nihat Doğan Teolojisi
adam atarlı beyler !!! :D
Asena madem yürekliydi taneri alsaydı karşısına tanerin ismini yazmıştı ama karşına alamadı sms te en zayıf tefik i gördü. Ünlü ya halk kendisini elemez sandı şok oldu rengi filan soldu elenince iyide oldu. Suratsız karı:D Taner için izliyorum yarışmayı süper bi adam ya.
Bu adada ne asena, ne özge, ne ebru ne de derya tipim değil demişti:D
Asena-Tefik-Nihat gitmeli...
Taner gıbı 2 adam ve Meter gelmelı!!! Hahaha!!!
Ozgeyıde ıkılesek olur....
facebookta bi geyik vardı çok gülmüştüm
eurovisiondan elendiğimizi nihat doğana nasıl anlatacaz beyler adam bize memleketi emanet etti gitti :D