canım turkıyem :D
Printable View
canım turkıyem :D
Savas olsa Hulk'u da gotururler govde gosterisine :) ne de olsa halk kahramani baglayamazlar :)
............................
istanbulla giderken radar girdim
adamlar haklı bayır asagı 195 le girmisim (tam yalova girisi) neyse indik
adam hız dedi haklısınız dedim ama benim arabada hicbir ablem yazı falan yok
tam o anda anons geldi la devrem
o deminki gri bücür araba ne markaymış la opel corsa dedim telsizle bildirdiler
radar arcacında anons geldi bu ne hız yapısırlarsa konserve açıcağayla cıkarırlar yavaş be kardesim(e bu da dogru)
ıyısı cok ıyıde bırde tersıne denk geldıgımızde moko comolokko
süpermiş :D
bende bir anımı anlatayım sizlere o zaman yunuslarda çalışıyordum, bir pazar sabahı şişli halasgargazi caddesinde kırmızı ışıkta bekliyorum yanıma porse carrera yanaştı sordu
porshe.....drag yapıyormuyuz
ben.........nereye kadar
porshe.....sonraki ışıklara önce giren bitirir
ben.........neyine
porshe.....anahtarına
ben.........ok
yeşil yandı başladık önde bitirdim durduk tekrar yanımıza yanaştı
porshe.....ben bu kadar hızlı olacağını sanmamıştım tam basamadım tekrar deneyelim
ben.........geçtiğim birini tekrar geçmem arkamdaki çömezimle deneyebilirsin
porshe.....kabül
tekrar denendi bu sefer çömezimde geçti yanımıza yanaştı motora baktı biraz inceledi
porshe.....delimi düdükledi beni o 1200GS yazısını görsem rezil edermiyim kendimi helal olsun
dedi ve ayrıldık
selçuk olsa onuda çekerdi kesin :D
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
koptum yaa muhabbet süper
diyaloglar güzel :D
ama bunları bu konuda paylaşırsanız daha iyi olur :)
Saat 1,30 sularında ataşehirde polis tarafından fark edilen gri type-r'nin sonu benzeri olmamıştır sanırım. Umarım yırtabilmiştir.
zuahaha koptum okurken cok ıyı ta süper olmus:D
harika yaa '':)
iki gün once başıma geldi benimde
arkamdan yanıma gelip yanaşan polis arabasından aynen şoyle bi soru geldi
-bakarmısın
evet
-ehliyetin varmı ?
varda hayırdır?
-iyi devam et
geen gece saat 03 civarı duraktan aldık bizim arabayı babam dedi kola alıyorum tamam al banada dedim 5 tan almış neden 5 tane dedim boşver dedi süreyyapaşa hastanenin oradan iniyoruz babam diyor nerde kaldı bunlar diye ben hala anlamış değilim dedim heralde duraktan birileri gelecek tam virajı döndük "mes 36 aziz abi uğraştırma bizi :D "
babam:heh çocuklar nereden kaldınız bende merak etmiştim sizi
polis abi: hıı??
babam:oğlum 3 aydır çeviriyorsunuz adımı,soyadımı,kimlik numaramı herşeyimi öğrendiniz eh merak ediyo insan :D
polis:abi napalım
babam:burak ver arkadaki poşedi
ben:al baba
babam:alın oğlum bunlar sizin için belki hasta olup yakamı bırakırsınız :D
polis:sağol abi ama şu cam filmleri...??
babam:hasskktır len makam aracı görüntüsünü onlar tamamlıyo
polis:tamam abi iyi geceler
bu arada babamın polislere pasta börek felanda götürdüğü oluyormuş haberimde olmuş oldu
keşke her çevirmenin sonu böyle bitse :)
bazı polisler var harbiden çok kafalar...karaköyde uygulamaya girdim adam brakırken 8 bin çevirmessen arkandan plakana ceza yazarm diyip güldü bana:D:D
muhabbetler cok komik bu topic e herkes anilarini paylassin bari..
bende bir animi paylasayim bu arada..
8 ocakta ise basladim ilk gun oldugu icin ise arabayla gidecem birde ertesi gun drag var isten sonra sanayiye gidip bir kac sey yapacam..
sabah 3.30 da ciktim evdem arabayi calistirdim onde kocaman coller tampon yok plaka yok eksoz desen vapur gibi..neyse ciktim gittim bi baktim ilerde cevirme.bendede 4 nokta kemekr var hemen kemerleri gecirdim kollarima polis durdurdu..
polis...ehliyet ruhsat...
ben..buyrun memur bey..araba yeni calistigi icin rollanti yuksek isinsin diye tabi dogal olarak ses cikiyor birde eksozdan acayip buhar cikiyor disarsi baya bi serindi..
polis..arabanin satisi (07 ocak 2010 olay gunu 08 ocak 2011) memur dedi dun almissiniz hayirlisi olsun dedim saolun memur bey.dedi hemserim bu nebicim araba.ne plakasi var ne birseyi var dedi tamircimisin dedim biraz..belli dedi yoksa bu araba alinirmi bunu toplamaya omur yetmez...
masallah dedi eksozunda cok sessizmis bunu yarin hallet dedi tabi dedim memur bey verdi evraklari gittim:)...
ciktim ordan kalbim gup gup atiyor..bi baglasa arabayi sittin sene cikartamam ne vize var ne birsey sonra herseyi halledip satisi falan hallettik ama o gunku yasadagim action yetti:)