Bende kısmet ise temmuzda önce Bulgaristan oradan 2-3 gün austurya dönüştede izmir ve marmaris . derken izin bitti bile
Printable View
Bende kısmet ise temmuzda önce Bulgaristan oradan 2-3 gün austurya dönüştede izmir ve marmaris . derken izin bitti bile
şu tatil işine bir türlü kafam basmamıştır sanırım hep tatil gibi yaşadığımdan
hiç öyle hoşlandığım bir tatil olmadı sanırım 2006ydı o hariç
tekliflere açığım bir planım yok her yer her zaman her ülke olabilir :)
Seçimden sonraki hafta veya bir sonraki hafta ölüdeniz, sonra bir hafta akçay-asos sonrasını allah bilir :)
Memlekette kriz ve işsizlik var borçlar almış başını gidiyor çoluk çocuk evde yorgan yiyor ben gidemiyorum tatile çalışmam gerek bütün yaz .
komple yaz ayı boyunca parça bölük ayvalık çeşme kuşadası başta olmak üzere, temmuz ayında 1 haftalığına alanyaya gitmek istiyorum,hayırlısı bakalım
bir ben mi tatile gidemiyorum
gıcık oluyorum ya , alsam alsam ne kadar izin alıcam ki
Nasipse dil kursu için ingiltere...
izmir karaburunda 2 hafta fişink ve kafa dinleme modunda olmayı planlıyorum :D
nasip kısmet olursa orjinal deniz çuprası için dizecem olatalarımı :D
geçen sene 33gün antalyada arkadaşımın evine çadır kurmuştum bu senede yaz okuluna gitmezsem aynısı olabilir:D
önümüzdeki hafta başı itibarı ile bir haftalığına kısmetse HATAY/iskenderun dayım.
İzmir / Çeşme ;)
9 temmuz ctesi yola çıkacağım ben ve 1 arkadaşım benim arabayla gidiyoruz varsa o tarihlerde o tarafa giden yerimiz var :) giderken esenler otogara uğrayıp çeşme diye bağırsam mı bikaç ortak bulmak için acaba :D
izin yok çalışmaya devam.
bende alanya da yer ayırttım 3 gün perşembe oraya kaçacağım
@lübnan :cool: