bugün akşam 9 da yatağa girersem 60.saat olacak:),
gözlerimin arkasındaki damarlar gelberi gelberi diyorlar:D
Printable View
bugün akşam 9 da yatağa girersem 60.saat olacak:),
gözlerimin arkasındaki damarlar gelberi gelberi diyorlar:D
spora başladım uyku düzenim düzeldi:D hafta içi 11 de yatıorum sabah 8 de kalkıyorum:) ondan önce kaçta yatarsam yatayım sabahlar kalkamıordum kalsam bile ölü gibi oluordum
2 de atar 11-12 de kalkarım, mis:D her saattede uyanırım
sanayiye düşün 5 gece sabahlayın uyku düzeniniz yeniden sizlerle
her sabah 7 den aşağ yatıp 5 den aşağı kalkamıyorum nasıl düzelicek bu uyku ya :(
6 ya kadar motor tesisatı şanzuman indir ertesi gün akşama kadar bekle sonra aşırı yorgun düşünce saat 11 de yat bi sonraki gün uyku düzenin düzelmiş olucak
yav bu okul yüzünden bende 6 30 kalkıyorum 2,3 gibi yatıyorum kafam çatlıyo her gün :)
ara ara aynı dertten muzdarip oluyorum, rekorumun 70-80 saatler kadar çıktığı oldu. psikiyatrik tedaviler ilaçlar kullandım olmadı, solunum yollarımdan ameliyat oldum olmadı.sonra araştırdım kedi otu die bi ot var, çayı falan yapılıomuş.avrupada delilerin tedavisinde de kullanılıomuş. iç 30 dakka soona ruyalar alemindesin, ben bi aktara gidip bunu istedim; abi kokusundan dolayı dükkana saf olarak alamıyorum ama deişik bi kaç otla karışımlı çayı var onu vereyim dedi.ben de olur dedim aldım akşamları yatmadan önce demleyip içtim. etkisini de gördüm. uyuyosun ertesi sabah da zımba gibi kalkıosun. uyutmakla birlikte uyku kalitesini de arttırıyor. bulabilirsen etkisi açısından saf kediotu kullan, bulamazsan bendeki çayın içeriğini aşşağıda veriyorum, çoğu sakinleştirici etkisi olan otlar.ve tadı da çok güzel sırf keyf için bile içebilirsin.
-melisa, lavanta, hibiskus, nane, papatya, şerbetçi otu, ıhlamur, kedi otu, hünnap.
dene hak vereceksin ;)
En güzeli insomin Draje ;) baka bıseye sakın aldanma hele hele sakın antıdepresan kullanma bıssuru yan etkısı var .
kedi otunu benimde arkadaşlarım kullanıyor
çay misali demleyip-içip mışıl mışıl uyuyorlar-ve gördüğün rüyalar bile güzel geçiyormuş:Do kadar rahat uyuyorsun:D-ama arkadaşın dediği gibi kokusu cok pis burnunu kapatıp tek yudumda dikmen lazım:)
"Uyku probleminiz varsa; Bir sevgili bulun, o sizi ayakta uyutsun.."
:)