gelin tüvde birgün çalışın deliksiz 12 saat garanti :D
Printable View
gelin tüvde birgün çalışın deliksiz 12 saat garanti :D
Bende de türedi son zamanlarda bu sorun. Zira kafein bağımlılığım sebebiyle sürekli koyu şekersiz sade nescafe içiyorum gece de uyku bırakmıyor bende. Eğer sigara kullanıyorsanız ağır bir sigara alın benim favorim muratti 2-3 dal arka arkaya için başınızın dönmesiyle uyuyakalıyorsunuz zaten. Dün gece denedim 3 dal arka arkaya içtim sızıp kalmışım :)
Öğrenciyseniz sevmediğiniz bir dersi berbat anlatan bir hocadan dinleyin. Kendimden biliyorum 4 bardak kahveye denk kafein almama rağmen gene de uykum gelmişti :)
aynı sorun bende de var, halen psikolojik destek alıyorum. Sıcak duş alın vücudu yorun, en olmadı eczanelerde 2 liraya satılan TOFRANİL adlı bir ilaç var 15mg alın, sizi uyutur. Ama kalkarken "MAL" edebilir. Kendim kullandım aylarca
fitness-binicilik-hamam 3lüsünden birini tercih edin bence gunluk olarak
Sanırım bu yazılanlardan sonra kafan iyice mikserden geçmiş gibi olmuştur Alper.. eğer sorununa kalıcı bir çözüm istiyorsan öncelikle tavsiye edilen ilaçların hiç birini almamanı ( lustral,xanax,remeron vs.) öneririm. Bunlar seni asosyal yapacağı gibi bağımlılıkta yapacaktır. Bırakmakta ise çok zorlanacaksın. yaklaşık 10 sene kadar önce bende bu tür sorunları yaşamış, doktorun verdiği lustral ve remeronu kullanmıştım. Eğer amaç sadece uyumaksa gerçekten işe yarıyor, bütün gün gerek ayakta gerekse yatakta! hep uyuyosun zaten. yani hem havaya hemde hedefe ateş etme gibi bir durumunda kalmıyor maalesef :icon13: Ben ilaçları, zorda olsa bıraktım ve alternatif tıp durumlarına girdim. Allaha şükür girmişim ki böyle bir sorun bir daha da yaşamadım.. Eğer istanbuldaysan, yapman gereken, mısır çarşısındaki aktarlardan birinden ( Arifoğlu tercihimdir) Valerian root ( Kedi otu kökü ) ve Oğul otu ( Melissa ) alıp kullanmandır. Göreceksin sorunundan belli bir süre sonra tamamen kurtulacaksın. Ancak bilmelisin ki kullanmaya başladıktan sonra hemen bir mucize bekleme ve kullanmaya devam et, sonucunu mutlaka alacaksın. Alkol, çay ve kahveyi de en aza indirge. Haa birde kedi otu kökünü 15 gün kullandıktan sonra 1 hafta ara ver, çünkü silahı devamlı dolduruyor ve devamlı da şarjör boşaltman gerekiyor :icon_tup:.. Şimdiden geçmiş olsun dostum..:)
Bende de var bu sorun...
Calısmadıgım dönemde sabahlara kadar oturuyordum, calısırken de uyumak istemiyorum misal su an gibi...
Yorgunluktan ölsem de yatmak istemiyorum.
ahuauh uyku uyku dediniz uyku tutmadı bugün:D
araba yok huzur var kıçı devirip öyle bi yatıp osura osura güzel uyku çekiyorum ki ohhhh dünya varmış:D
alper kopekle butun gun yuruyus yap,aynı zamanda hem onu hem kendını sosyallestır(cıft bul:D) butungun oyna debelen dur it gibl,bıde yorgun oldugun zmn freeyım nası olsa dıyıp dana gıbı uyuma alarm kur gerekırse 1saat az uyu,duzelır morukcum.Yavuz cok ıı bılır ben calısırken bıle sıfır uykuyla ıse gıdıodum ıs yerınde oglen 1saat kestırmece,aksam eve gelınce 2saat kestırmece..sonra duzenı bu sekılde oturttum.gerekırse 2gun uyuma ama 3.gunde **** devırıp 2gunun acısını cıkartma kısacası,bıde yor kanka kendını ayakları uzatıp tv karsısına gecme,gerekrse arkdaslarının arabasına cıla falan yap zaten yorulursun:D
yorul,
erken yat,yorgunluguna ragmen erken kalk
bu. :)