Merhaba 2015 renault kadjar 1.5 edc'den cok zorlamadan kac hp ve nm alabiliriz?
Ayrica, aracin garantisinin bozulmamasi icin yapabildiginiz uygulamalar varmi? Bir kumanda ile yazilimin devre disi kalmasi vs. gibi?
Printable View
Merhaba 2015 renault kadjar 1.5 edc'den cok zorlamadan kac hp ve nm alabiliriz?
Ayrica, aracin garantisinin bozulmamasi icin yapabildiginiz uygulamalar varmi? Bir kumanda ile yazilimin devre disi kalmasi vs. gibi?
Bugün bir dükkanın üstünde JR.DR.ECU yazısını gördüm sizin puntolarla, şubeleriniz böyle mi adlandırılıyor yoksa sizin isminizi kullanmamı mevcut?
Selam dostum 5 ay önce hatırlarsan umraniyede yazılım yaptırdım Mini ye ... Hatta hortumum falan kopmuştu basınç düşüklüğü veriyordu yazılımdan sandık falan meğer hortummuş :) Neyse çok memnunum yazılımdan , geçen öğrendim mini cooperlara özel Manic yazılım varmış... 3 modlu ayarlanabiliyormuş kullanıcı tarafından.eco mod spor mod bide en spor mod vs Bu yazılım nedir , ne farkı var senin attığından ?
2010 model 1.6 tdi polo araç egr arızası veriyor.nasıl iptal ederiz ? iptal edersek sorun tamamen çözülürmü ?
Merhabalar.
1.6 hdi 207 aracim var ve katalizör dolduğu için iptal durumda. Birazda yazilim düşündüğüm için duz boru çektirdim katalizore. Açıkçası kat iptali sonrası hem yalıtım arttı hemde arac performans olarak bi tik geriye düşmüş durumda.. 90 hp aracimdan yazilim sonrası hangi değerleri alırız.
Ayriyetten aracimdaki sabit turbo vnt geometrik turbo ile değiştirip yazilimlasak verim olarak daha iyimi olur yoksa geriyemi düşer?
Turboda azda olsa ıslık sesi yapmaya başladı ileride turbo değişimi yapmam gerekecek. Bu sebeple nasıl bi tercih yapmam lazım.
Mersin'de 34. Cadde de DR ECU tabelası var, ama sabah 9 da geciyorum genelde uzun suredir hic açık görmedim.
Açıldımı açılacakmı? 1.4tdi polo 90 hp dsg yazılım varmı?
Hayırlı olsun.