rekabet değil şerroluk olur o :D
inşallah mekanın kaskosu sigortası vardır
Printable View
Köpeğin evde olduğunu ve zarar görmediği yazıyor haberin altındaki yorumlarda..
caddenin en piyasa yeriydi günün her saati tam dolu bir mekandı. kundaklama olasılığı yüksek resmen baltalamıştı caddeyi..
o gece dışarda geziordum hep geçerim o gece geçmedim yangın cıkmış :( güzel mekandı... zaten ankarada sayılı cafe war :( ama yeniden daha iyi yapılacağını düşünüuyorum
Büyük bi ihtimal kundaklanmıs.. Afis asmıslar önüne; "Dimdik ayaktayız!" gibisinden.. O deil cadde canlanmıs resmen, bütün herkes oraya mı gidiyodu ya? Lamboların oldugu yer degil bu arada yanan yer..
gece gündüz tıka basa doluydı mekan :) herşey olabilir ama kundaklanma ihtimali yüksek
hakkaten günün her saati dolu biryerdi, geçmiş olsun.
gerçi caddede bahçesi geniş, alkol alınacak en güzel yerde onlarındı
sadece dekorasyonuna 600 700bin tl harcandığını duymuştum geçmiş olsun yazık olmuş
akşam saat 22:30 sıralarında çukurambar marko paşanın önünde yine olay vardı...mekanın valeleri ve garsonları ile başka bir grup arasında kavga çıktı...kemerini çıkartan koşuyordu aşağıya doğru...
sevmiyorum arkadaş marko paşayı...geldiler içine ettiler çukurambarında...
işletmecilerinde hayır yok ki normaldir öyle olması ;)
Ben Kayseride okudum ilk cafeleri Kayseride açıldı taaa 6 7 sene önce fln birden nasıl olduysa inanılmaz büyüdüler. Ankaraya fln açtılar. Türkiyede bi tek orası kalsa yine gitmem o adamlara para kazandırmam saçma sapan tipler
Çukurambar'a bir kaç kez gittim mekan güzel ama bil hassa etrafta gezen bazı tipler direk dikkat çekiyor!
way anasını yazık olmuş sanırım oranın bu isimden önce bi yangını daha olmuştu ya ciddi güzel bi yerdi tühhhh
olsun biz bidaha yaktık orayı inandık kanka
yazık olmuş sonuçta ekmek teknesi..