olmadı kanka..
sen söle nasıl yapıcam, en kötü garantisi devam ediyor.. inat ettim bu gece formatı atmalıyım msn açamıyorum makina pert bagladı okeye dönüyor..
Printable View
olmadı kanka..
sen söle nasıl yapıcam, en kötü garantisi devam ediyor.. inat ettim bu gece formatı atmalıyım msn açamıyorum makina pert bagladı okeye dönüyor..
usb cd-rom takılıyken bootda da cdrom seçiliyken nasıl davranıyor bilgisayar hiçbişey yokmuş gibi mi açılıyor? quiet boot u disable yaparsan daha detaylı şeyler görebilirsin
tam model kodunu yazsana altından ona gore yonlendiriym seni :D
Bu Tür Problem İle Karşılaşmıştım. En Az 4 GB'lık Bir USB Belleğe WinToFlash - Install Windows From USB - Download Page WintoFlash Programı İle Bir Bootable USB Sistem Flash'ı Oluşturdum Sonrasında Boot Menü Yada BIOS Ortamından USB Flash'ı Göstererek Win7 Ultimate Kurdum Hemde 25 Dk Gibi Kısa Bir Sürede ...
Programın Kullanımı Çok Basit, İlk Olarak WİN7 DVD si Bilgisayarda Bir Klasörde Olmalı Ve O Yolu Gösteriyorsun, Sonrasında Belleğin Yolunu Gösteriyorsun O 20-30 Dk Gibi Bir Sürede Bootable Disk'i Oluştruyor. Tabii Bunlar İçin 2. Bir Bilgisayara İhtiyacın Var.
Şimdiden Kolay Gelsin :)
ya atacağın formatı ... manyakmıdır nedir olum zaten darlıyım :D
bilgisayar da tık yok ama boot ekranı geliceği sırada cdromda haraketlenmeler oluyor ama bi harakete geçmiyor 2 saniyelik sürüyor
LG x130 - La786T yazıyor aldında model no da
teşekkür ederim ama hem usb yok hemde ben bunu yapamam bilg. ile aram o kadar yok :D
Abi o makinanın bios sorunlu ondan öyle yapıyor. Birde usb cd rom un pc ye takılan ucu tekli mi 2 limi ?
Çok Basit Aslında, Probleminin En Son Çözümü Olarak Düşünebilirsin. Hem Yine Sen İyisin, Az Çok Karıştırıyorsun, Ben HP'de Teknik Destek Veriyorum, Nelerle Karşılaşıyoruz, Görmelisin :)
onur ve erkan bu işi halletmeden yatmak yok, bilgisayar cıyım uçarım kaçarım demesini biliyosunuz..
usb yi kasarsam yaparımda düzgün yolu varken o şekilde halledeyim, bide inat ettim cdrom lu yüklicem diye.. daha önceden 2 kere yükledim şimdi yapama mam ayar etti beni
cd romum kablosu pc ye takılan kısım 1 limi 2 limi onu soruyorum tekli ise 2 li oolan kablolar var onla denemek lazim
erkan enektarlar koltugun altında kalik beni ara :D
Aşağıdakiler için LG Ürün Desteği X130-L.A7B6T
burdan dosyayı indir
zipin içindeki uygulamayı masaustune çıkar sağ tıkla yonetici olarak çalıştır de
yanlız kesinlikle bu işlem sırasında cihazda hiçbirşey yapma herşeyi kapa ve aynı zamanda prize takılı olsun pilde kullanma :D
bios update sıkıntı biraz bi hata olsa nane :D
açılmaz bidaha haberin olsun illa servise gider
kanka driverların oldugu listede bi sürü bios update i var
win 7 xp içiçn olan bide tek basına bios update diye gösteriyor hangisi ?
win7 kullandığın için şuan
ustten win7 yi seç
(Ver 3F32)
yazanı indir
tamam kanka indirdim şimdi harakete geçiyorum, ebene atlamama 10 dk kaldı :D:D
hadi bismillah