Puanım burslu filan olmaz heralde. İkinci öğretim ne kadar acaba?
Otomobillerle aram var tabi. Bilgilendiriğin için sağ ol üstad. :icon_tup:
iyi sevindim sağ ol semii. :D
Printable View
Bişey daha sorayım metalurji 2 yıllık varmı aydın'da?
valla elektronik o kdr kötü değil
hani 3 kız var biri pala bıyıklı, biri ülkücü, diğeride top sakallı değil :D
Suprolla olayı çözmüş araya moda tasarımla i.k. da ekleyebilirsin
bide otomotivde olanları ayrmak genelde kolay oluyor bi sınıfdan 30 erkek cıkıyosa orası otomotiv sınıfıdır :D
aydında otomotivden mezun olmş biri olrak dersler çok basit..yani değişir kişiye göre ama
genelde kolay..hukuk , işletme vs bunları saymazsak..tavsiye edermisin dersen illaki otomotiv
okuycam dersen oku eğlenceli geçiyo..ama arkdşların dediği gibi kızlar yanına 5 metrreden fazla
sokulmuyolar..otomotiv deyince ilişkiyi çok çabuk kopartıyolar :D
eğer arabalara ilgin warsa biliyosan az çok bişiler sana çok kolay gelicek..yanlş bilgilerini
düzeltirsin yeni bişiler az çok öğrenirsin işte..ben çokta tatmin oldum diyemem..arabayı a dan z
ye göstermiyolar..gidince bi kaç hocadan anlıcaksın bunu..
Devon abi okduğuna değdimi ya da iyiki de okumuşum dedirtiyormu? :)
kardeşim eğer üniversite okuyup kariyer yapacağım adam gibi yerlerde çalışacağım diyorsan, iyi bir üniversite mezunu olamazsan iş bulmak cidden çok zor...
iyikide okudum diyemiyorum malesef..ama şöyle bişi war..ben 4 yıllığa geçiş yapıcam makina
mühendisliği okuycam uçak gemi vs istiysan basamak olarak kullanabilirsin..dgs yi kasarsın
girmesi mümkün olabilir..ki bna göre böyle bırakma çünkü bi b..k olamıyosun..girersin bi servise
servis danışmanı olursun fln filan..çokta iyi gelirli bi maaşın olmaz..
Abi dgs'de çok zor ama full istiyor resmen.Allah kolaylık ihsan eylesin sanada.
ufuk haklısın kardeşim :)
Bende aydında otomotiv okuyorum ufukla aynı sınıftayız hatta . Burs olayı şöyle yazarken tam burslu %50 burslu %25 burslu yada burssuz gibi kodlar var (adı aklıma gelmedi kod diyorum :) ) mesela ben sadece aydını yazdım 1. sıraya %100 2.sıraya %50 3.sırayada %25 yazdım ygs puanımda 183 tü %25 bursla girdim ama puanı benden çok yüksek olupta %25 bursla giren arkadaşlarımızda var galiba ufuğunda %25 ti bursu ygs puanıda benden baya yüksek.Burs olayı biraz karışık anlatabildim mi bilemiyorum :D okul genel olarak iyi dersler zorlamıyo hocalar zorlamıyo zaten sınıfın kapasitesi belli o yüzden rahat rahat mezun olursunuz.Ama üniversite ortamı yaşamak istiyorum diyosan otomotivden kaçarak uzaklaş :D otomotive girdim telefon rehberimde erkek sayısında patlama oldu :D :D